Παγκοσμιο σοκ: Κατερρευσε τραυματισμένος ο Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη εξέλιξη έχει ο ημιτελικός του Ράφα Ναδάλ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ΜΕ «έπαθλο» μια θέση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Στο δεύτερο σετ κι ενώ ο Ισπανός είχε κερδίσει το πρώτο γύρισε ο αστράγαλος του Γερμανού με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα.

Αρχικά μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, όπου είχε δικαίωμα να παραμείνει για δεκαπέντε λεπτά. Επανεμφανίστηκε στο κορτ με πατερίτσες και οριστικά αποχώρησε από τον αγώνα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έγραψε ιστορία.

φ 0

Οι δύο αθλητές χρειάστηκαν μία ώρα και τριάντα τέσσερα λεπτά για να ολοκληρώσουν το πρώτο σετ (7-6) που κέρδισε ο εορτάζων Ναδάλ (γεννήθηκε 3 Ιουνίου 1986). Και το δεύτερο σετ πήγαινε σε τάι μπρέικ, το σκορ ήταν 6-6, αλλά ,μεσολάβησε ο τραυματισμός του Ζβέρεφ και το ματς διακόπηκε.

25791401

Ο Ναδάλ έσπευσε αμέσως μετά την εγκατάλειψη να αγκαλιάσει στον Ζβέρεφ και αμέσως μετά δήλωσε: «Είναι δύσκολη στιγμή, πραγματικά πολύ λυπηρό. Έκανε πολύ καλό τουρνουά. Είναι ένας πολύ σπουδαίος συνάδελφος, παλεύει για να κατακτήσει ένα grand slam. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει ένα grand slam στο μέλλον, του εύχομαι καλή ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάνω από τρεις ώρες και δεν είχε τελειώσει το δεύτερο σετ. Είναι δύσκολο να πω πολλά πράγματα για αυτές τις συνθήκες. Βρεθήκαμε μαζί πριν επιστρέψουμε στο court. Το να τον βλέπω να κλαίει και να πονάει ήταν δύσκολη στιγμή, Του εύχομαι καλή ανάρρωση».

nadal

Τώρα, στον στον τελικό της Κυριακής και θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του Νορβηγού Ρουντ με τον Κροάτη Τσίλιτς για να κερδίσει για 14η φορά τον τίτλο στο Γαλλικό όπεν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ