Σάλος με τις εικόνες με πολίτες χωρίς εισιτήριο που πηδάνε πάνω απο τις μπάρες στο ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι και σε αλλους σταθμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτη ειναι η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στους σταθμούς του Μετρό. Έστειλε μάλιστα και ενδεικτικές φωτογραφίες και βίντεο από το Μοναστηράκι.

Ένας στους δέκα με εισιτήριο. Ξέφραγο αμπέλι το μετρό. Χωρίς εισιτήρια. Χωρίς μάσκες. Χωρίς αστυνομία. Κάθε μέρα αυτό αντικρίζει οποιος  μπαίνει για να πάρει το μετρό στο Μοναστηράκι.

Και φυσικα η κατάσταση θα επιδεινωθεί οταν εφαρμοστεί το σχεδιο της κυβέρνησης για περικοπές των δικαιωμάτων και των παροχών στους ανέργους που τωρα ο ΟΑΕΔ τους παρέχει δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ.

Και όλα αυτά στην χώρα που οι βουλευτές εχουν το δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης με τα ΜΜΜ, ένα διακαιωμα που φυσικα κανεις τους δεν το χρησιμοποιεί ενώ πολίτες με αναγκη ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα εισιτήριο έξω απο τους σταθμούς ή πηδάνε πάνω απο τις μπάρες.

Εικονες που σε κάποιους φαίνονται υπερβολικές αλλα αληθινές καθως υπάρχει μια μεγάλη ομαδα ανθρώπων σε τραγικη οικονομική κατάσταση που ακόμη και το 1,20 που κοστίζει το εισιτήριο του ΜΕΤΡΟ ειναι για αυτούς δυσβάστακτο έξοδο.

B236965A 0FFB 49DF 8289 A6761EE61FEA

10612186 F837 484A B0DB A5D8B1179F0E

ΔΗΜΟΦΙΛΗ