Όποιος υποστηρίζει ένα κράτος – τρομοκράτη, είναι ο ίδιος τρομοκράτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστά Τουρκοκάναλα εδώ στην Ελλάδα κατά παγίαν παράδοση πλέον μεταδίδουν καθημερινά, καί περισσότερον από μιά φορά, τις εξ ανατολών απειλές ακόμα και τις πολεμικές τέτοιες που εκτοξεύει από εκεί ακόμα και ο κάθε λογής Τούρκος Αλμπάνης! Περί αυτού πρόκειται.

Συν τις (αγορασμένες;) περιστασιακές φιλίες ισχυρών και από δώ και από κει οι δουλειές οι Τούρκικες μέχρι και τώρα καλά κρατούσαν. Ο Κολοφώνας αυτών ήταν η ημέρα που καταρρίφθηκαν οι δίδυμοι πύργοι στην Νέα Υόρκη, μαζί με τις άλλες επιθέσεις σε Ουάσινγκτον κλπ, όλες Ισλαμικές!

Εκεί άδραξαν την μοναδική ευκαιρία οι «Ισλαμιστές» Τούρκοι να παίξουν το χαρτί της τρομοκρατίας και καθημερινά να κερδίζουν με τις ευλογίες της Ουάσινγκτον. Αφού όμως είχαν προηγηθεί άλλοι όπως Χένρι Κίσιντζερ, Γουώρεν Κρίστοφερ και τόσοι άλλοι.

Με δυό λόγια όλο και κέρδιζαν τους την τρομοκρατία πολεμούντες ποιούμενοι, και πάντα όπου υπήρχε πετρέλαιο για «κλέψιμο» ανεβάζοντας έτσι τον Ταγίπ σε φούσκα ηγέτη όντες Ερντογανικοί Ισλαμιστές.

Σήμερα όμως όλα δείχνουν ότι τα παραμύθια τους πλέον δεν πολυπιστεύονται, αν και η Ντουράκογλου ακόμα υπάρχει, και στό διότι πολλά θα κριθούν με την ένταξη των δύο Σκανδιναυικών κρατών στο ΝΑΤΟ μέσα στον Ιούνιο μήνα. Είθε δια τα κατ ´ευχήν. Αυτές τις «φιλίες» λοιπόν ανέπτυξαν και εκμεταλλεύονται χωρίς κάποιος να συσχετίσει το πως οι Τούρκοι καταπολεμούν την τρομοκρατία, της Ισλαμικής περιλαμβανομένης, χωρίς να έχουν υποστεί καμιά (Ισλαμική) τέτοια εναντίον τους!

Και όμως τέτοια φόλα η Δύση κατάπιε χωρίς να συσχετίσει, επιτρέποντας έτσι στους Τούρκους την εν εξελίξει Κουρδική εθνοκάθαρση!

Μέχρι και στην Λιβύη έφτασαν, περνώντας πάνω από την Ελλάδα, και υπέγραψαν «κυριαρχικές συνθήκες» με τους προσωρινούς εκεί Πρωθυπουργούς, και φθάνοντας αυτές μέχρι τον ΟΗΕ όπου ο εκεί ΓΓ ασμένως και άνευ χρονοτριβής ανάρτησε. Συνθήκες κυριαρχίας κρατών από προσωρινούς που η Άγκυρα τους αλλάζει κατα βούληση ! Μπράβο τους!

Έτσι φθάσαμε και σήμερα να προκαλούνται οι Τούρκοι από την παρουσία Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ψέριμο, διότι αυτό το νησί βρίσκεται απέναντι από την Αλικαρνασσό και ίσως να μην αναφέρεται ονομαστικά στην συνθήκη της Λωζάννης οποίαν αμφισβητούν έχοντας φαρδιά πλατιά υπογράψει αυτήν, δοξάζοντας την τύχη τους που με την υπογραφή της Ελλάδας, έφθασαν επι τέλους κατοχυρωμένοι, μέχρι εκεί. Σήμερα θέλουν καί πάρα πέρα. Πολύ πιό πέρα από την Ψέριμο. Ίσως και μέχρι την Σαλαμίνα αφού ούτε και αυτή αναφέρθηκε στο χαρτί της Λωζάννης!

Στο χαρτί της Λωζάννης όμως αναφέρεται μηδέν Τούρκικη δικαιοδοσία πέραν των τριών ναυτικών μιλίων και εφόσον δεν παρεμβάλλεται Ελληνικό νησί εντός αυτών οπότε η συνοριακή γραμμή ορίζεται ακριβώς στην μέση. Και χαράχτηκε και ισχύει. Όπως και δέν αναφέρεται απαγόρευση αμυντικής θωράκισης, όταν αυτά απειληθούν.

Καλά λοιπόν απειλούν δια να θωρακιστούν ακόμα πιο πολύ και τα νησιά και η Λωζάννης συνθήκη.

Τώρα αν η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται, κυριολεκτικά μαστίζεται, και διαιρείται σε βιβλιοθηκάριους και βαριοπούληδες, καλά να πάθει και αυτή.

Τέλος ποιός είναι αυτός που θα απαγορεύσει στον καθένα να οπλίζεται για να προστατεύσει το «σπίτι του» από τον κάθε λογής εισβολέα;

Γραμμένο ή και άγραφτο, διεθνώς και παντού ισχύει και υπαρξιακά τηρείται. Ακόμα και στις ….ΗΠΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ