Ο Ακάρ λέει πως θέλει… δίκαιη κατανομή πλούτου στο Αιγαίο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μαύρο άσπρο συνεχίζει να εμφανίζει η Άγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να δηλώνει ότι θα συνεχίσουν να απαντάνε σε κάθε μία από τις άδικες, παράνομες και επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας!

Επιχειρώντας να τονώσει το ηθικό του τουρκικού στρατού και μιλώντας σε εκδήλωση στη 2η Διοίκηση Αεριωθουμένων στο Τσιγλί, ο Ακάρ είπε το πιο σύντομο ανέκδοτο, δηλώνοντας ότι η Τουρκία είναι υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας, της φιλίας, της ειρήνης και της δίκαιης κατανομής του πλούτου στο Αιγαίο!

«Θέλουμε να εφαρμόζεται ό,τι ορίζει το διεθνές δίκαιο και οι συμφωνίες, αλλά οι εκκλήσεις της Τουρκίας για διάλογο δεν βρήκαν ανταπόκριση στην Ελλάδα. Κάποιοι πολιτικοί στη γειτονική μας Ελλάδα σηκώνονται κάθε πρωί με τη λέξη Τουρκία και πέφτουν για ύπνο το βράδυ πάλι λέγοντας Τουρκία. Συνεχίζουν τις εχθρικές, προκλητικές ενέργειες και τη ρητορική τους. Θέλουμε τους ενημερώσουμε ότι προκαλούν μεγάλη ζημιά στον ελληνικό λαό. Κάποιοι απόστρατοι στρατιωτικοί, κάποιοι πολιτικοί και καθηγητές βλέπουμε με χαρά να καταλαβαίνουν για το τι πράγμα μιλάμε. Αναμένουμε να υπάρξει διάλογος κι ένα εποικοδομητικό περιβάλλον το συντομότερο δυνατό και να εφαρμοστούν οι υποσχέσεις και οι συμφωνίες. Αναμένουμε να καταλάβουν ότι με τέτοιες ενέργειες και ρητορικές, αυτές οι προκλήσεις δεν θα φτάσουν πουθενά», δήλωσε προκλητικά μιας και τόσο νοιάζεται για το… καλό του ελληνικού λαού.

Συνεχίζοντας μάλιστα στο ίδιο κλίμα είπε ότι η Ελλάδα εξόπλισε ορισμένα νησιά κατά παράβαση των συμφωνιών!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ