Δήμαρχος Αστυπάλαιας: Δεν μας φοβίζουν οι Τούρκοι και οι απειλές τους

Ξέρουμε καλά πως τα απολυταρχικά καθεστώτα, όταν εχουν προβλήματα κοινωνικής αποδοχής στο εσωτερικό τους, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα για να κρατηθούν στην εξουσία»

Το δικό του σχόλιο σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις έκανε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» στο Open ο δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νίκος Κομηνέας, τονίζοντας ότι στο νησί έχουν συνηθίσει αυτή τη ρητορική και δεν φοβούνται τους Τούρκους.

9867877C 4C0F 437F A534 5E8A5F7E4C87

«Δεν μας ανησυχούν όλα αυτά. Έχουμε συνηθίσει να τα ακούμε όλα αυτά από τους φίλους μας, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Με τον κόσμο της Τουρκίας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ξέρουμε καλά πως τα απολυταρχικά καθεστώτα, όταν εχουν προβλήματα κοινωνικής αποδοχής στο εσωτερικό τους, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα για να συσπειρώσουν τον κόσμο και να κρατηθούν στην εξουσία» είπε αρχικά ο κ. Κομηνέας.

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Επειδή ξέρουμε πως η Σύρνα για την οποία ενδιαφέρονται, ανήκει στον δήμο Αστυπάλαιας, θέλουν να έχουν έναν ανοιχτό διάδρομο στο Αιγαίο για να πηγαινοέρχονται ελεύθερα και να μην δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν Τούρκο στην περιοχή μας. Δεν μας επηρεάζει καθόλου τουριστικά όλο αυτό που γίνεται. Ο κόσμος έχει μάθει να το βιώνει όλο αυτό κάθε 2-3 χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ