Σάλος στην Φινλανδία με το λευκό κολάν που φόρεσε η Senna Marin

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ωρα που η Φινλανδία  απασχολεί την διεθνη επικαιρότητα με το θεμα της ένταξης της στο ΝΑΤΟ, οι Φινλανδοί  στο εσωτερικό της χώρας τους ασχολούνται με το λευκό κολάν της πρωθυπουργού Σάνα Μάριν που τράβηξε φωτογραφια ένας παπαράτσι.

590845BC F61B 4650 9C5A F8344EDA3DB0

Μάλιστα, το Συμβούλιο ΜΜΕ της χώρας (JSN) δέχθηκε καταγγελία μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας από το ταμπλόιντ περιοδικό Seiska, καθως στην φωτογραφία απαθανατίζεται η Φινλανδή πρωθυπουργός με κολάν την ώρα που σπρώχνει αμέριμνη ένα παιδικό καροτσάκι.

https://twitter.com/jussihakala/status/1533790682418135040?s=21&t=FMQbHykWlbReyKgqm6KLKg

Πολλοι Φινλανδοί  κάνουν λόγο για σεξισμό ενώ απο την πλευρά του ο πρόεδρος του JSN, Ίρο Χίβονεν, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η απόφαση για το εάν θα υποβληθεί επίσημη καταγγελία στο Συμβούλιο θα ληφθεί πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, στα τέλη Ιουνίου. «Σε μια τέτοια περίπτωση το θέμα θα εξεταστεί σε συνεδρίαση του Συμβουλίου στα τέλη Αυγούστου»,συμπλήρωσε.

Υ.Γ. Το JSN είναι ένα εποπτικό όργανο που έχει συσταθεί από έντυπα ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Έγκληση στο JSN μπορεί να υποβάλει οποιοσδήποτε πολίτης πιστεύει ότι υπήρξε παραβίαση της δίκαιης δημοσιογραφικής πρακτικής στα μέσα ενημέρωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ