Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αρμενία επιδοτεί με 400.000 $ τον επηρεασμό της κοινής γνώμης για να ξεχαστούν τα εγκλήματα πολέμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αρμενία προσφέρει έως και 400.000 $, σε όσους μπορούν να χειραγωγήσουν τους Αρμένιους για να σκεφτούν «θετικά» για τις κυβερνήσεις τουρκίας & Αζερμπαϊτζάν, που φέρουν την ευθύνη της σφαγής 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων, της κατοχής των εδαφών και της κλοπής του εθνικού της πλούτου.

Υπό το πρόσχημα της ειρήνης και της καλής γειτονίας, όποιος συμμετέχει στην “πλύση εγκεφάλου” για να ξεπλυθούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν θα πάρει ένα πολύ σεβαστό ποσό.

Δείτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα U.S. Mission to Armenia in Yerevan: Track II Programs, Funding Opportunity Number: Track IIFY22″

track2 1

track2 2

Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, μια ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων από ενδιαφερόμενους οργανισμούς για μια προσφορά προγράμματος Track II.

Αυτό το πρόγραμμα θα εστιάσει στις προσπάθειες δημιουργίας συνθηκών ειρήνης μεταξύ του λαού της Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας-Τουρκίας. Τα προτεινόμενα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν πρωτοβουλίες με στοιχεία όπως έρευνα, εκπαίδευση, αύξηση ευαισθητοποίηση και μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Στόχοι Προγράμματος: 

• Να εδραιώσει και να επεκτείνει το δίκτυο των υπαρχόντων ηγετών/διευκολυντών για διπλωματία ανθρώπων με ανθρώπους, μεταξύ Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας-Τουρκίας.

• Να αυξήσει τη συσσωρευμένη γνώση και κατανόηση του τρέχοντος τοπίου και δυνατότητα εμπλοκής στο μετά τη σύγκρουση περιβάλλον .

Να συμβάλει στην αλλαγή της δημόσιας αντίληψης μεταξύ Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας- Τουρκία.

• Να διερευνήσει τις δυνατότητες για νέα μοντέλα αλληλεπίδρασης για την προώθηση της περιφερειακής ειρήνης.

Να προωθήσει μια ατμόσφαιρα ανεκτικότητας και ενισχυμένης αμοιβαίας κατανόησης, αξιοποιώντας διαπροσωπικές επαφές, άτυπα δίκτυα και μηχανισμούς για να εκπαιδεύσουν και εμπλέξουν την ευρύτερη κοινωνία σε κάθε κοινότητα.

Συμμετέχοντες και κοινό:

Τα προτεινόμενα έργα θα μπορούσαν να εμπλέξουν νέους, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς ή/και άλλους διαμορφωτές κοινής γνώμης και επηρεαστές, για να βοηθήσουν στη σύνδεση των ανθρώπων και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ