Έστειλαν κατά λάθος 840 κιλά κοκαΐνη σε σούπερ μάρκετ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κεφάλι τους στον τοίχο μπορεί να χτυπούν έμποροι του λευκού θανάτου στη Λατινική Αμερική, είτε από απόγνωση είτε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να «ξεκολλήσει» το μυαλό τους και να πάρει… μπροστά.

Από λάθος έστειλαν σε διάφορα σούπερ μάρκετ της Τσεχίας, μέσα σε συσκευασίας με μπανάνες, περίπου 840 κιλά κοκαΐνη, αξίας σχεδόν 80.000.000 ευρώ. Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία της ευρωπαϊκής χώρας, άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ των πόλεων Γιασίν και Ριχνόβ ναντ Κνέζνου, στη βόρεια Τσεχία. Ολοι τους επαναλάμβαναν το ίδιο πράγμα: όταν άνοιξαν τις κούτες με τις οποίες θα κατέφθαναν μπανάνες από τη Λατινική Αμερική, ανακάλυψαν πολλά πακέτα με λευκή σκόνη μαζί με ελάχιστα φρούτα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι επρόκειτο για κοκαΐνη, η οποία φέρεται ότι έφτασε στην Τσεχία από χώρες της Λατινικής Αμερικής. Μετά την ανακάλυψη συνολικά 840 κιλών κοκαΐνης, το προσωπικό της δίωξης ναρκωτικών της τσεχικής αστυνομίας απέκτησε δουλειές με φούντες. Πρέπει να επισκεφτούν και να ερευνήσουν όλα τα σούπερ μάρκετ και πιθανώς άλλα καταστήματα, όπως οπωροπωλεία, στα οποία παραδόθηκαν κούτες με φρούτα από την ίδια παρτίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ