Σάλος με το ρεπορτάζ που έπαιξε στην ΕΡΤ και δείχνει πως να κλέψει καποιος βενζινη απο ξένα αυτοκίνητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτα πράγματα στην ΕΡΤ. Παίζει ρεπορτάζ που δείχνει που να κλέψει καποιος βενζινη με το σχόλιο μάλιστα πως δεν ειναι και κάτι δύσκολο να το κανει καποιος.

Οι λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για το επίδομα βενζίνης

Μία… θεωρητικά ενισχυμένη επιδότηση φέρνει το οικονομικό επιτελείο ώστε να κατευνάσει τις αμέτρητες φωνές των πολιτών που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές υπέρογκες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.

Το Fuel Pass 2 είναι μεν αυξημένο, αλλά ελάχιστο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες οχημάτων που φτάνουν σήμερα στο σημείο να «εγκαταλείπουν» τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους γιατί είναι ασύμφορο να τα κυκλοφορούν! Η νέα επιδότηση για τα καύσιμα θα ισχύει για τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και οι δικαιούχοι είναι όσοι έχουν δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ ανά παιδί και με όριο τα 45.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, όσοι επιλέγουν ψηφιακή χρεωστική κάρτα το ποσό προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ από 5 ευρώ που ήταν στο πρώτο Fuel Pass.

Τα ποσά για το επίδομα βενζίνης

  • Σε ηπειρωτική περιοχή: 65 ευρώ χωρίς κάρτα 80 με κάρτα
  • Σε νησιωτική (και την Κρήτη): 85 ευρώ χωρίς κάρτα 100 ευρώ με κάρτα
  • Μοτοσικλέτες σε ηπειρωτική περιοχή: 45 ευρώ χωρίς κάρτα 60 με κάρτα
  • Μοτοσικλέτες σε νησιωτική περιοχή: 55 ευρώ χωρίς κάρτα 70 με κάρτα

«Το Fuel Pass απευθύνεται σε περισσότερους καθώς κάναμε πιο δίκαια τα εισοδηματικά κριτήρια. Οι πολίτες έχουν εξοικείωση με την υφιστάμενη πλατφόρμα και θα μπορούν εύκολα να την χρησιμοποιήσουν. Πώς μπορούμε και δίνουμε αυτή την πρόσθετη βοήθεια; Ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν πολύ υψηλός το 2021, παρά την καταστροφολογία της αντιπολίτευσης. Η ανάπτυξη αυτή είναι ποιοτική καθώς στηρίζεται κυρίως σε επενδύσεις και εξαγωγές. Ταυτόχρονα έχουμε και μια πολύ σημαντική μείωση της ανεργίας και αυτό επίσης μας δίνει καλύτερη πρόβλεψη για τα δημοσιονομικά περιθώρια του 2022», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ