Σοβαρή γεωπολιτική εξέλιξη με την Αργεντινή και τους BRICS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αργεντινή θα υποβάλλει αίτηση για ένταξη στους ελεγχόμενους από την Κίνα και την Ρωσία BRICS.

Ο πρεσβευτής της Αργεντινής στην Κίνα δήλωσε:
«Θα συμμετάσχουμε στους BRICS για να οικοδομήσουμε έναν πιο πολυπολικό, ισορροπημένο κόσμο. Είναι μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία χωρίς δεσμούς».

Η 14η Σύνοδος Κορυφής των BRICS θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Η Σύνοδος Κορυφής θα διεξαχθεί σε εικονική μορφή με θέμα «Ενίσχυση της υψηλής ποιότητας συνεργασίας BRICS, εγκαίνια μιας νέας εποχής για την παγκόσμια ανάπτυξη».

Όταν ο κόσμος μαστίζεται από μια πανδημία, πείνα, πόλεμο και διχασμό μεταξύ πολλών άλλων, τα μέλη των BRICS και ένας μεγάλος αριθμός αναδυόμενων αγορών και αναπτυσσόμενων χωρών θα επιδείξουν από κοινού στον κόσμο το πνεύμα των BRICS του «ανοιχτού χαρακτήρα, χωρίς αποκλεισμούς και νίκη με τη συνεργασία».

Με την ευκαιρία της Συνόδου Κορυφής, η Global Times πήρε συνέντευξη από τον Πρέσβη της Αργεντινής στην Κίνα Sabino Vaca Narvaja και τον Gert Grobler, πρώην ανώτερο Νοτιοαφρικανό διπλωμάτη, σχετικά με τη σημασία που αποδίδουν στον πολυμερή μηχανισμό.

DEE638AC 874E 4416 A7E0 EFF3BEA535F8
Ο πρέσβης της Αργεντινής στην Κίνα

Εκεί ακριβώς ο πρέσβης της Αργεντινής έκανε την μεγάλη αποκάλυψη. Που αναμένεται ότι θα προκαλέσει γεωπολιτικό σεισμό, εάν επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ