Σε επιφυλακή οι Έλληνες κομάντος για τις τουρκικές προκλήσεις με τα νησιά μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άγκυρα καθημερινά αποδεικνύει την πρόθεσή της για κλιμάκωση στο Αιγαίο. Τρανό παράδειγμα η προ ολίγων ωρών παρέμβαση του Τούρκου αντιπροέδρου Οκτάι, που απαίτησε αποστρατικοποίηση των νησιών μας, ειδάλλως η Τουρκία θα προχωρήσει σε αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους!

Στο ίδιο προκλητικό μήκος κύματος εκπέμπουν και τα τουρκικά Μέσα, που ακολουθούν την ανθελληνική προπαγάνδα Ερντογάν. Ξεκάθαρη άλλωστε και η τουρκική απειλή για την Ψέριμο, με τουρκικά Μέσα να ισχυρίζονται ότι είναι …υπό ελληνική κατοχή! Στο ίδιο κλίμα το φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι Haber Global αμφισβητεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νησιού: «Στην περιοχή του Αιγαίου που είναι γνωστή ως Δωδεκάνησα, υπάρχουν κάποια νησιά, νησάκια και βραχονησίδες με ασαφές ιδιοκτησιακό καθεστώς. Εντύπωση προκαλεί η ελληνική σημαία στο νησί».

Μετά λοιπόν τις συνεχείς προκλήσεις οι κομάντος μας βρίσκονται σε επιφυλακή στα ελληνικά νησιά. Τα φουσκωτά περιπολούν διαρκώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποτελούν ισχυρή δύναμη αποτροπής για τον εξ Ανατολών επιβουλέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ