Σάλος με την Τουγτσέ Καζάζ που καλεί τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκαλεί η Καζάζ – «Μπείτε στα ελληνικά νησιά»
Τον γύρο των social media κάνει το βίντεο με το πρώην μοντέλο Τουγτσέ Καζάζ να υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι πρέπει να εισβάλλουν στα ελληνικά νησιά!

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργο Σεϊταρίδη, η οποία είχε συμμετάσχει και στην ελληνική ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» εμφανίστηκε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET και δήλωσε ότι τα σύνορα της Τουρκίας πρέπει να χαραχθούν ξανά, ακόμα και να χρειαστεί να εισβάλλουν οι Τούρκοι στα νησιά μας.

https://youtu.be/tg1rgKOWC2I

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» δήλωσε και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Βρετανία και η Γερμανία θα υποστηρίξουν την Τουρκική εισβολή στην Ελλάδα:

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» είπε η Τουγτσέ Καζάζ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεϊταρίδης και η Καζάζ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή» και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αποφάσισαν να παντρευτούν με την Τουρκάλα να ασπάζεται τον χριστιανισμό. Ωστόσο ο γάμος τους κράτησε λίγους μήνες και η Καζάζ αποφάσισε να επιστρέψει στην Τουρκία, λέγοντας μάλιστα ότι μετάνιωσε που έγινε χριστιανή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ