Επετειακή ημερίδα της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην επετειακή ημερίδα της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Α.Π.Θ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 ετών λειτουργίας και προσφοράς, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου 2022 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ), ενώ παράλληλα θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου (Live Streaming).
Είναι ημέρα γιορτής για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και μια ευκαιρία απότισης φόρου τιμής σε όλους τους αποβιώσαντες και ζώντες δότες οργάνων και ιστών.

4F3601BE 17C0 433C 96B8 BB78A8DDA2B6

Σε μια ρευστή πανδημική πραγματικότητα ευελπιστούμε να θέσουμε στο προσκήνιο έναν εποικοδομητικό διάλογο, επιστημονικών και πολιτειακών φορέων, να δώσουμε από κοινού, ανασκοπώντας το παρελθόν, απαντήσεις και προτάσεις στα μείζονα ερωτήματα της διαχρονικά χαμηλής δωρεάς και μεταμοσχευτικής δραστηριότητας στη χώρα μας και να απευθύνουμε πρόσκληση κοινωνικής ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης, ατενίζοντας το μέλλον, σε ένα φιλόξενο για τις μεταμοσχεύσεις σύστημα υγείας.

Θα τιμήσουμε την ιστορία των 40 ετών της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων, Α.Π.Θ., και πάνω στα γερά αυτά θεμέλια χτίζουμε το μέλλον μας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Γεώργιος Τσουλφάς, MD, PhD, FICS, FACS
Καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων, Α.Π.Θ.
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων, Α.Π.Θ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ