Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Συμμορία Αλβανών δολοφόνησε τον άτυχο νέο στην Ραφήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες του Ολυμπία θέλουν τουλάχιστον έναν Έλληνα να είναι μέλος της συγκεκριμένης συμμορίας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου:

Συμμορία Αλβανών σκότωσε τον άτυχο νέο στη Ραφήνα σύμφωνα με ιδιοκτήτη καταστήματος δίπλα στο μπαρ που έγινε η συμπλοκή. Ενόχλησαν την κοπέλα του όταν πήγε στην τουαλέτα και τον ξυλοκόπησαν επειδή τους ζήτησε τον λόγο! Δεν είναι η πρώτη φορά λένε κάτοικοι.

Μαρτυρία για το 38χρονο παλικαρακι που δολοφονήθηκε στη Ραφήνα: Δεν είχε πειράξει άνθρωπο

Ενώ σε άρθρο του το zougla.gr αναφερει: Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Ρεπορτάζ: Αδάμ Αλεξόπουλος
Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» άφησε ο 42χρονος Δημήτρης Kόρδας έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από πέντε άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο “Sante Rock Bar”, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

CA2D29F5 7EF5 419B BBF8 A64E950A8D90

Η πρόσοψη του καταστήματος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 42χρονος βρισκόταν στο μπαρ με μία φίλη του. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος και τότε μία παρέα πέντε ατόμων την παρενόχλησαν. Όταν ο 42χρονος γύρισε στο τραπέζι του ενημερώθηκε από την φίλη του για την παρενόχληση και εκείνος τους ζήτησε τον λόγο.

Οι πέντε Αλβανοί, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστοί νταήδες της περιοχής και έχουν πειράξει αρκετό κόσμο σηκώθηκαν από το τραπέζι, του επιτέθηκαν και τον έσυραν έξω από το κατάστημα. Με χρήση σιδερογροθιάς τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Η άλλη εκδοχή

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με φίλους του Δημήτρη, οι οποίοι δίνουν μία λίγο διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτούς ο Δημήτρης καθόταν με την φίλη του στο μπαρ, όμως εκείνη αποχώρησε μισή ώρα πριν το αιματηρό επεισόδιο.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ανέβηκε στην τουαλέτα. Εκεί ήρθε το σώμα του σε επαφή με έναν από την παρέα των Αλβανών. Αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, όμως δεν δόθηκε συνέχεια. Όταν πλήρωσε και ετοιμάστηκε να φύγει ο Αλβανός του ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα, όπως και έγινε. Εκεί, το στενάκι του την είχαν στήσει τα άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία και τον ξυλοφόρτωσαν.

Από την σφοδρότητα των χτυπημάτων προκλήθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία. Ο 42χρονος μάλιστα ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα. Μάλιστα, άνθρωποι που τον γνώριζαν ανέφεραν ότι από τα σημάδια που άφησαν τα χτυπήματα στο πρόσωπό του δεν κατάλαβαν εξαρχής ότι ήταν αυτός.

7B510D4E 6DA8 4B46 A287 E1A5063B2555

Το στενάκι όπου ξυλοκοπήθηκε ο 42χρονος

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε και με τον υπεύθυνο του μπαρ, ο οποίος επιβεβαίωσε τόσο το περιστατικό, όσο και το ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν θαμώνες του. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κόρδας

4AEF54B6 D827 4C89 977C 4FEE97E8ECDF

Ο Δημήτρης Κόρδας που κατοικούσε στην παραλία του Μαραθώνα περιγράφεται ως ένα άτομο που δεν έδινε δικαιώματα και δεν έμπλεκε σε καυγάδες. Εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία με θερμοκήπια και ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε μία μακροχρόνια σχέση. Το ζευγάρι χώρισε και αυτό το διάστημα έψαχνε να βρει μία σύντροφο για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Το συγκεκριμένο μπαρ ήταν το στέκι του. Δεν έκλειναν ραντεβού οι φίλοι για να συναντηθούν. Ήξεραν πάντα ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκονταν εκεί και θα απολάμβαναν την παρέα και το ποτό τους.

Το ίδιο έγινε και χθες. Όμως ορισμένοι λόγω της βροχής αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν. Έτσι, ο Δημήτρης δεν περιστοιχιζόταν από τους φίλους του. Τον πέτυχαν μόνο του και τον πήγαν σαν πρόβατο στη σφαγή. Συνεχίστε την ανάγνωση. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ