Μαρτυρία για το 38χρονο παλικαρακι που δολοφονήθηκε στη Ραφήνα: Δεν είχε πειράξει άνθρωπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο αλλά και η τοπική κοινωνία της Ραφήνας, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη μοιραία είδηση του θανάτου ενός 38χρονου σε μπαρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν -σύμφωνα με πληροφορίες του debater.gr μια παρέα πέντε ατόμων αλβανικής καταγωγής προκάλεσαν -χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο- τον άτυχο άνδρα να μεταβεί έξω από το μαγαζί σε ένα “τυφλό” σημείο, όπου και τον ξυλοκόπησαν άγρια μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Συμμορία Αλβανών δολοφόνησε τον άτυχο νέο στην Ραφήνα

Κι ενώ η Ασφάλεια της Ραφήνας έχει ξεκινήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δολοφόνοι του 38χρονου, ένας φίλος του μιλά αποκλειστικά στο debater.gr σκιαγραφώντας το προφίλ του κι αναφέροντας παράλληλα τα όσα έμαθε εκείνος από το μοιραίο βράδυ.

“Τον προκάλεσαν να βγει έξω από το μαγαζί, μετά από ένα ατυχές σπρώξιμο που είχε με έναν από αυτούς τους στις τουαλέτες. Του είπαν ‘έλα έξω’ κι όταν εκείνος πήγε, ουσιαστικά του είχαν στήσει καρτέρι και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα“,. τόνισε αρχικά ο μάρτυρας και συνέχισε λέγοντας:

“Όλα συνέβησαν μετά τις 3.00 τα ξημερώματα και πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ δύσκολο σε εκείνο το σημείο να τον βοηθήσει κάποιος. Από όσο γνωρίζω τον χτύπησαν τόσο άγρια που το κεφάλι του είχε παραμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό“.

Για το αν γνώριζε κάποιος τους δολοφόνους: “Δεν γνωρίζει κανείς ως τώρα αν μένουν στη Ραφήνα. Από ότι έμαθε θα καταθέσουν μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο και έχουν δει τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα, αλλά θα γίνουν καταθέσεις και μέσα από το μαγαζί, όπου θα βοηθήσουν οι κάμερες. Φάνηκε πως αυτοί… ψάχνονταν, ήθελαν να σκοτώσουν. Δεν εξηγείται διαφορετικά“.

Παράλληλα, για το προφίλ του αδικοχαμένου 38χρονου, ο μάρτυρας συμπλήρωσε πως: ‘Ήταν ένας απόλυτα ήσυχος άνθρωπος, που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Έβλεπε καυγά και… έφευγε και ουδέποτε δεν είχε πειράξει κανέναν. Η οικογένεια του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση“.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ