Η σάτιρα στα καλύτερά της με τον Διονύση Ζάχο μεταμφιεσμένο σε Ματινα Παγωνη και οχι μόνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τρελό φιάσκο των μουσικών βραβείων Mad, που από θεσμός έγινε τσίρκο εξαιτίας των «εχθροπραξιών» ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light, έγινε «στοιχείο» βιτριολικής σάτιρας του Διονύση Ζάχου!

Στην ακριτική και πανέμορφη Αλεξανδρούπολη, μπροστά στο σημείο κατατεθέν της παραλιακής πόλης, στον Φάρο, και συγκεκριμένα στον Φλοίσβο, σε ένα φιλόξενο cafe bar, ο δημοφιλής περφόμερ έδωσε άλλη μια παράσταση ζωής και τρέλας, με την «Espresso» να είναι εκεί!

Ο εκφραστής της σάτιρας και του γέλιου αναπαράστησε –μέσα από μια παράσταση λόγου, κινήσεων, μιμήσεων και χειρονομιών- τα καμώματα των δύο τράπερ και των φουσκωτών τους που έκαναν άνω κάτω πριν από λίγες μέρες τα Mad Awards, προκαλώντας το απόλυτο χάος στο κλειστό του Tae Kwon Do!

Αποθέωση

Συγκεκριμένα, την ώρα που αναφερόταν στα ονόματα των τράπερ, φόρεσε μία κοντή γούνα σακάκι, αναφέρθηκε στην τιμή της και, κουνώντας τους γλουτούς αλλά και τα δάχτυλα των χεριών του, κάνοντας ανάλογες γκριμάτσες, γνώρισε την αποθέωση!

Στο σημείο αυτό, επ’ ευκαιρία της παρουσίας της Καίτης Γαρμπή στα μουσικά βραβεία, παραποίησε τους στίχους του τραγουδιού της «Θα μελαγχολήσω», δημιουργώντας ένα τσουνάμι αντιδράσεων και λιποθυμικών επεισοδίων από χειροκροτήματα και γέλιο.

Ο Διονύσης Ζάχος, μέσα από 24 διαφορετικούς ρόλους, ξετίναξε την ελληνική showbiz.
Είκοσι τέσσερις διαφορετικοί ρόλοι, που θύμισαν 24 διαφορετικές παραστάσεις, δοσμένες σε κείμενα του ίδιου, προκάλεσαν τσουνάμι γέλιου στο κοινό, που τον έβλεπε σε μοναδικές ερμηνείες αντιγράφοντας τη Φουρέιρα, τον Ρουβά, την Καβογιάννη, τη Μούσχουρη, αλλά και πολλούς άλλους celebrities!

Σπαρταριστά όμως ήταν και τα σχόλιά του για τη Ματίνα Παγώνη, η οποία «ανακοίνωσε» στο κοινό τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό. Με διαφορετικές περούκες, τουαλέτες και φορέματα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε εμφανίσεις του, δημιουργώντας πανικό από το ηχηρό μήνυμα που απέστειλε στους «μιμητές» του.

«Το δικό του κοινό»

«Δεν αντιγράφω κανέναν, δεν με προβληματίζει τίποτα σ’ αυτούς που το κάνουν. Καθένας κάνει τη δική του δουλειά, είναι ανεξάρτητη προσωπικότητα και έχει το δικό του κοινό» ανέφερε ο ίδιος στην «Espresso» μετά το τέλος του σόου του!

Λόγω της τεράστιας επιτυχίας που είχε ο Διονύσης στην Αλεξανδρούπολη, δέχτηκε σοβαρή επαγγελματική πρόταση να πραγματοποιήσει δύο ξεχωριστές εμφανίσεις για τους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης, ενώ συζητά με τις τοπικές Αρχές και φορείς τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μία μεγάλη μουσική παράσταση, πάλι στην Αλεξανδρούπολη, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. «Για μένα δεν υπάρχουν διαφορετικότητα, ρατσισμός, άνθρωποι με αδυναμίες σε συμπεριφορά και στάση. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι» ήταν το μήνυμά του κλείνοντας μια πετυχημένη αλλά διαφορετική από τις άλλες εμφάνιση! Ο επόμενος σταθμός του… ολόκληρη η Ελλάδα.

Σύντομα στο Κηποθέατρο της Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος» και στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στην Κέρκυρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ