Σάλος με την αποκάλυψη του Κωστα Βαξεβάνη για την βίλα που χαλάρωνε ο Μητσοτακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης χαλάρωνε σε βίλα γνωστού επιχειρηματία στο Κρανίδι. Ναι στο Κρανίδι.

Ενώ σε πρόσφατο άρθρο του στο documentonews.gr με τίτλο: Η Κυριακή της δικαίωσης, αναφερει:

Ο δρόμος της ερευνητικής δημοσιογραφίας έχει μοναξιά. Μπορεί το «ερευνητής δημοσιογράφος» να ακούγεται γοητευτικό, να δημιουργεί συνειρμούς για δόξα, αναγνώριση και επικράτηση της αλήθειας, αλλά δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά. Πού και πού κάποιο βραβείο απονέμεται για την τιμή των όπλων, και μπορεί να δίνει κουράγιο και να δημιουργεί ψευδαισθήσεις ότι το καλό τελικώς επικρατεί, αλλά η πραγματικότητα είναι δίκοπη. Οταν η κόψη της δημοσιογραφίας κόβει τη διαφθορά, τους διεφθαρμένους και την αδικία φαντάζει όπλο στα χέρια της κοινωνίας. Με την άλλη κόψη όμως ματώνει αυτός που κρατά το μαχαίρι. Ακρωτηριάζει την ανθρώπινη φύση του, τις αντοχές του, πλευρές της ζωής του και καμιά φορά από αυτή την κόψη χάνει τη ζωή του ολόκληρη.

Ο δρόμος της ερευνητικής δημοσιογραφίας είναι κακοτράχαλος, απότομος, ξερός και επικίνδυνος. Δεν τον φωτίζουν φώτα, δεν τον καταγράφουν κάμερες, δεν τον παρουσιάζουν εκπομπές lifestyle. Και όταν η πορεία καταλήξει στην αλήθεια, τα πράγματα δεν γίνονται αυτόματα αποδεκτά, αντιθέτως μετατρέπονται σε επικίνδυνα. Το κύριο όμως είναι ότι τον δρόμο αυτό τον ανοίγεις περπατώντας.

Από το πρώτο φύλλο του Documento η ρότα μας ήταν ξεκάθαρη και προσδιορισμένη. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες αν και αγνοούσαμε, όχι απαραίτητα λόγω απειρίας αλλά εξαιτίας του ρομαντισμού, ότι γύρω μας τα τέρατα θα προσπαθούσαν να δείξουν πως τα τέρατα είμαστε εμείς.

Αποκαλύψαμε εκατοντάδες σκάνδαλα και αν ζούσαμε σε μια χώρα όπου επικρατεί το δίκιο, χιλιάδες απατεώνες θα είχαν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη από τις αποκαλύψεις μας. Βρεθήκαμε στη μέση ενός αδυσώπητου πολέμου με μόνο εφόδιο την πένα, αυτό το δίκοπο μαχαίρι της δημοσιογραφίας. Μας αποκάλεσαν ψεύτες, συκοφάντες, δόλιους και εσχάτως εγκληματίες και συμμορίτες. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ