Τι να πεις σε αυτο τον πατέρα που βρήκε νεκρό το παλικαρι του, με το όπλο δίπλα του, στη μπανιέρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχασα το στήριγμά μου» λέει ο πατέρας του νεαρού που σώθηκε από την τραγωδία στα Τέμπη και έδωσε τέλος στη ζωή του στα 35 του χρόνια.

Οδύνη και θρήνο προκάλεσε η είδηση ότι ο 35χρονος Ανέστης Αντωνόπουλος, ένας από τους επιζώντες του τρομερού δυστυχήματος με 21 νεκρούς μαθητές στα Τέμπη το 2003, έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Ο πατέρας του νεαρού άνδρα, ήταν εκείνος που εντόπισε νεκρό τον γιο του μέσα στο διαμέρισμά του. Την περασμένη Κυριακή, ο πατέρας του 35χρονου προσπάθησε να μπει στο σπίτι, όπως η εξώπορτα ήταν κλειδωμένη. Όπως περιέγραψε ο ίδιος, χτυπούσε και φώναζε το όνομα του γιου του, όμως δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Έτσι, φώναξε βοήθεια και αφού κατάφερε να μπει στο σπίτι, μετά από μία ώρα, βρήκε το παιδί του νεκρό μέσα στη μπανιέρα: «Ήταν όλα κλειστά, αμπαρωμένα. Πάτησα κουδούνια, φώναζα “Ανέστη”… τίποτα (…). Τον βρήκα στο μπάνιο και το όπλο μέσα στην μπανιέρα με το νερό να τρέχει. Μία χαρά παιδί ήταν» είπε, μιλώντας στην εκπομπή Live news.

O 35χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Ήταν καλά, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν μιλούσε για τα Τέμπη. Θεωρούσα ότι το είχε ξεπεράσει. Είναι τρομερά δύσκολα, έχασα το στήριγμα μου» είπε ο πατέρας του μιλώντας στο newsit.gr

O Ανέστης εργαζόταν ως υπάλληλος μουσείου, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν μιλούσε πολύ. Εκτός από το τροχαίο δυστύχημα και την πολύμηνη νοσηλεία του, ο χωρισμός των γονιών του, σύμφωνα με μαρτυρίες τον είχε επηρεάσει πολύ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας, συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ