Πως ο Έλον Μασκ κατέστρεψε το Twitter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Ίλον Μασκ ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της Twitter Inc, επικαλούμενος παραβίαση βασικών όρων της συμφωνίας

Η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε κατά 6%, μετά την ανακοίνωση, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο νέο για την δημοφιλή πλατφόρμα.

Η εξέλιξη αυτή συνδέεται ευθέως με την απαίτηση του δισεκατομμυριούχου να λάβει τα πραγματικά στοιχεία για το ποσοστό των πλαστών λογαριασμών οι οποίοι υπάρχουν στο Twitter. Είχε θέσει μάλιστα μία δικλείδα για την εξαγορά, ότι εάν οι ψεύτικοι λογαριασμοί υπερέβαιναν ένα συγκεκριμένο μέγεθος, τότε η εξαγορά θα ακυρωνόταν.

Συμπερασματικά, η απόφαση του να ακυρώσει την εξαγορά συνδέεται άμεσα με τα εκατομμύρια πλαστών λογαριασμών που αλλοιώνουν την ίδια την εικόνα και αξιοπιστία του Twitter. Εωσότου βγει επίσημη ανακοίνωση και από την εταιρεία για τους λόγους ακυρώς της συμφωνίας, χρήστες και επενδυτές θα έχουν την εντύπωση πως το Twitter είναι μία μαγική εικόνα που έχει δημιουργηθεί πάνω σε «μαϊμού» χρήστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ