Σλαβομακεδόνες του Πιρίν: Ετοιμάζεται τεράστια προδοσία για τη «Μακεδονία»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ δημοσίευσαν το πρωτόκολλο που κρύβει από τον λαό η προδοτική κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας, γράφει η Εξπρές των Σκοπίων.

 Μια τεράστια προδοσία ετοιμάζεται για τη Βόρεια Μακεδονία, αναφέρει η ανακοίνωση του απαγορευμένου κόμματος των Σλαβομακεδόνων στη Βουλγαρία, ΟΜΟ Ίλιντεν-Πίριν.

Τι αναφέρει:

1. Το πρωτόκολλο αποτελείται από ένα πλαίσιο διαπραγμάτευσης, το οποίο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κρυφτεί από τους πολίτες, έτσι λένε ψέματα στον λαό ότι το πρωτόκολλο είναι μόνο τυπικό. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η Βόρεια Μακεδονία δεν θα λάβει ημερομηνία μέχρι να εκπληρώσει τους βουλγαρικούς όρους από το πρωτόκολλο.

2. Η Βόρεια Μακεδονία δεν θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ έως ότου αλλάξει το Σύνταγμα, σύμφωνα με το οποίο οι Βούλγαροι καλούνται να συμπεριληφθούν ως κρατικοδομική κοινότητα και όχι ως μειοψηφία.

3. Η Βόρεια Μακεδονία δεν θα πάρει ημερομηνία μέχρι να αλλάξει τα σχολικά βιβλία υπό τον έλεγχο της Βουλγαρίας, δηλαδή μέχρι να εκβουλγαρίσει την ιστορία της.

 

4. Η Βόρεια Μακεδονία δεν θα λάβει ημερομηνία έως ότου αλλάξει τις επιγραφές στα μνημεία, δηλαδή οι Σλαβομακεδόνες ήρωες καταγράφονται ως Βούλγαροι.

 

5. Συμφωνήθηκε ότι αφού η προδοτική κυβέρνηση υπογράψει το πρωτόκολλο, θα διοργανωθεί μια φωτογράφιση των Κοβατσέφσκι και Οσμάνι στις Βρυξέλλες, ώστε να καυχηθούν στον κόσμο ότι πήραν ραντεβού και τότε η Βόρεια Μακεδονία θα πρέπει να εκπληρώσει όλα τα βουλγαρικά τελεσίγραφα αντί να εργάζονται σε πραγματικά ευρωπαϊκά πρότυπα.

6. Στο κείμενο του διαπραγματευτικού πλαισίου που θα πρέπει να εγκριθεί από τη Συνέλευση της Βόρειας Μακεδονίας, θα παραλειφθεί το σκέλος για τα «μακεδονικά» ως διάλεκτος της βουλγαρικής γλώσσας, ώστε να μην υπάρξει εξέγερση και στη συνέχεια θα αποκαλυφθεί ότι γίνεται αποδεκτό να είναι διάλεκτος της βουλγαρικής γλώσσας, μέσω διακηρύξεων (γι’ αυτό ο Οσμάνι λέει συνεχώς ψέματα στον λαό ότι η γλώσσα είναι κατοχυρωμένη και ότι η πρόταση δεν παρεμβαίνει στην ταυτότητα, ενώ μάλιστα συμφωνήθηκε ότι θα προβούν σε δηλώσεις αργότερα).

7. Επιπλέον, ακόμη και αν στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των μερών επιτευχθεί συμφωνία για όλα τα θέματα και υπογραφεί αυτή η συμφωνία, η υποχρέωση των κρατών να συνεχίσουν να διευθύνουν νέες συνεδριάσεις της επιτροπής παραμένει και η δυνατότητα υπογραφής νέων πρωτοκόλλων, στην οποία είναι δυνατή η εισαγωγή της συμφωνίας που επιτεύχθηκε για νέα θέματα που δεν είναι επί του παρόντος στο προσκήνιο. Πού πας «Μακεδονία;», γράφουν τα μέλη του OMO Ilinden-Pirin.

expres.mk

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ