Επικός Τσίπρας στη Βουλή: Θα σας πω εγώ τι είναι εκτσογλανισμός κύριε Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

«Θα σας πω εγώ τι είναι εκτσογλανισμός»

«Έπρεπε να παρέμβει ο πρωθυπουργός με όρους χαμαιτυπείου και να αποκαλεί τσογλάνια τους πολιτικούς του αντιπάλους; Είναι αυτό πολιτικό ήθος; Είναι το απώτατο όριο τοξικότητας» διερωτήθηκε;

«Εμείς σας απαντάμε πολιτικά. Δεν χρησιμοποιώ αυτούς τους όρους. Αλλά είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα σας πω τι είναι εκτσογλανισμός» είπε.

«Όταν η κοινωνία αισθάνεται ότι δεν υπάρχει δίκαιη δικαιοσύνη. Όπως έγινε με τον εκλεκτό σας, τον κ. Λιγνάδη, τώρα θα μας κουνάει το δάχτυλο. Το αίσθημα της αδικίας και της αδικίας που μου μετέφεραν οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου, του οποίου οι δράστες της δολοφονίας έμειναν ελεύθεροι. Ο τραμπουκισμός της Μάγδας Φύσσας είναι εκτσογλανισμός. Η έξωση της δημοσιογράφου για 15.000 όταν ο πρωθυπουργός και το κόμμα σας χρωστάει εκατομμύρια. Η λεηλασία των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από το κόστος της ενέργειας είναι εκτσογλανισμός», είπε.

«Εκτσογλανισμός είναι η έξωση συνταξιούχου από πρώτη κατοικία για χρέη 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες, την ίδια στιγμή που ο Πρωθυπουργός έχει δάνεια 1.3εκ ευρώ, όλο το υπουργικό 12εκ ευρώ και το κόμμα σας, η Νέα Δημοκρατία, 350εκ ευρώ»

«Εκτσογλανισμός είναι η αισχροκέρδεια των παραγωγών που θα φορολογούσατε, που από 1,5 δις. Το κάνατε αρχικά 930 εκατ, το πήγατε στα 600, για να μας πείτε σήμερα ότι είναι μόλις 300 εκατ. Ευρώ. Και τελικά λέτε θα πάρετε 270 εκατ..»
«Εκτσογλανισμός είναι να μην έχει να πληρώσει ο πολίτης αλλά εσείς ανέχεστε την αισχροκέρδεια»

«Εκτσογλανισμός είναι ότι τάξατε power pass 600 ευρώ επιστροφή για τη ρήτρα αναπροσαρμογής και οι πολίτες βλέπουν στους λογαριασμούς τους μεσοσταθμικά μόλις 17 ευρώ το μήνα. «Αυτό είναι εκτσογλανισμός, το ψέμα, η κοροϊδία, η εξαπάτηση.»

«Εκτσογλανισμός είναι ότι δίνετε τιμητική πολιτογράφηση σε έναν τούρκο καταζητούμενο της Ιντερπόλ, υμνητή του ψευδοκράτους, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που ζουν τριάντα χρόνια στην Ελλάδα και έχουν κάνει παιδιά εδώ δεν θα την πάρουν ποτέ. Αυτός επειδή έχει λεφτά μπορεί, αυτό είναι εκτσογλανισμός.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ