Παγκόσμιος σάλος από την νέα αποκάλυψη για τον σκοτεινό ρόλο του Μπάιντεν στην Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ηχητικό το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από μεγάλο αμερικανικό δίκτυο, αποκαλύπτει μία άγνωστη μέχρι σήμερα συνομιλία του Τζο Μπάιντεν όταν ήταν αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα, με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Ποροσένκο.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να συνθέσει άλλο ένα κομμάτι του παζλ για τις σκοτεινές σχέσεις του Μπάιντεν με την Ουκρανία. Είχαν προηγηθεί οι αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ο οποίος είχε εισπράξει τεράστια ποσά από την κρατική εταιρεία διαχείρισης φυσικού αερίου της Ουκρανίας, Μπουρίσμα, κάποια από αυτά τα ποσά μάλιστα λέγεται ότι κατέληξαν στις τσέπες του ίδιου του Τζο Μπάιντεν.

Λίγους μήνες πριν είχε κυκλοφορήσει στην δημοσιότητα το βίντεο όπου ο Τζο Μπάιντεν παραδέχτηκε πως εκβίασε την τότε κυβέρνηση της Ουκρανίας, προκειμένου να διώξει άμεσα τον γενικό εισαγγελέα της χώρας, ο οποίος διερευνούσε το σκάνδαλο της κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου, που όπως σήμερα γνωρίζουμε, θα οδηγούσε στον ίδιο τον Μπάιντεν.

Ο τότε αντιπρόεδρος σε ταξίδι του στην Ουκρανία, είχε απειλήσει τον Ποροσένκο ότι εάν δεν καρατομήσει άμεσα τον γενικό εισαγγελέα που διερευνούσε το σκάνδαλο, τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πάγωνε αμέσως το δάνειο των ενάμιση δις δολαρίων που είχε τάξει στην Ουκρανία. Με απλά λόγια ο Τζο Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα, χρησιμοποίησε το κρατικό χρήμα το είπα για να εκβιάσει μία τρίτη χώρα, ώστε να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο που αφορούσε τον ίδιο και τον γιο του.

Η σημερινή αποκάλυψη είναι ακόμα χειρότερη. Σε τηλεφωνική συνομιλία που διέρρευσε στο αμερικανικό δίκτυο, φαίνεται ακούγεται ο Τζο Μπάιντεν να εκβιάζει τον Ποροσένκο να μην συνεργαστεί σε καμία περίπτωση με την ερχόμενη κυβέρνηση Τραμπ, απειλώντας μάλιστα την ίδια τη ζωή του!

Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2016, πριν από την ορκωμοσία του Τραμπ. Ο Μπάιντεν τηλεφωνεί στον Ποροσένκο, τότε αρχηγό του κράτους της Ουκρανίας, και τον απειλεί με δολοφονία εάν συνεργαστεί με την επερχόμενη κυβέρνηση Τραμπ!

Εύκολα μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι ο Μπάιντεν απείλησε τον τότε Ουκρανό πρόεδρο, ώστε ο τελευταίος να μην παραδώσει τα στοιχεία ενοχής και διαπλοκής της οικογένειας Μπάιντεν για τις βρώμικες δουλειές στην Ουκρανία, στον Τραμπ. Σε αυτή την περίπτωση, η οικογένεια Μπάιντεν θα είχε καταλήξει στη φυλακή.

Φαίνεται ότι ο Ουκρανός πρόεδρος υπέκυψε και δεν γνωστοποίησε τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του στον πρόεδρο Τραμπ. Παρά τις πιέσεις του τελευταίου που το τελευταίο χρονικό διάστημα της προεδρίας του είχαν γίνει αφόρητες, αφού γνώριζε για τις βρώμικες δουλειές του Μπάιντεν στην Ουκρανία, αλλά δεν είχε τα στοιχεία για να το αποδείξει.

Μετά από αυτό τον καταιγισμό αποκαλύψεων, το ερώτημα είναι εύλογο: Γιατί ο Μπάιντεν υποστηρίζει με τέτοιο φανατισμό την Ουκρανία; Μήπως η κατάσταση αυτή σχετίζεται με τα στοιχεία που διαθέτουν οι Ουκρανοί κατά του Τζο Μπάιντεν και της οικογένειας του;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ