Πτώση αεροπλάνου: Στο Νοσοκομείο Καβάλας δύο πυροσβέστες με αναπνευστικά προβλήματα που συμμετείχαν στο σβήσιμο της φωτιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε ανάμεσα στο Παλαιοχώρι και τους Αντιφιλίππους ως αποτέλεσμα της συντριβής του αεροσκάφους Antonov-12 διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με αναπνευστικό πρόβλημα, συμφωνα με το kavalapost.gr

Στο σημείο της συντριβής πρόκειται να βρεθούν ειδικοί πυροτεχνουργοί του Ελληνικού Στρατού, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να γίνει με το πρώτο φως της ημέρας, αφού οι συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή δεν ευνοούν την όποια επιχείρηση με ασφάλεια.

Ενδεικτικό είναι ότι ακόμη και δύο ώρες μετά την πρόσκρουση σημειώνονταν εκρήξεις, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές, συντρίμμια του αεροσκάφους έχουν βρεθεί και σε απόσταση 800 μέτρων από το σημείο της συντριβής!

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μετεφερε 12 τόνους πυρομαχικά ενώ το πλήρωμα του ειναι ολοι νεκροί. Το αεροσκάφος είναι ουκρανικό της εταιρείας Meridian, και είχε ξεκινήσει από τη Νις της Σερβίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ