Αποκάλυψη: Πριν δυο βδομαδες έπεσε παρόμοιο αεροσκαφος στη Σερβια οπως αυτο στην Καβάλα χθες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και όμως το Antonov 12 που έπεσε χθες στην Καβάλα δεν ειναι το πρωτο που συνετρίβη  καθως αποκαλύπτεται πως είναι το δεύτερο αεροσκάφος το οποίο πέφτει με παρόμοιες συνθήκες μέσα σε 14 ημέρες.

Και το κυριότερο, και τα δύο αεροσκάφη, αυτο που έπεσε πριν δυο βδομαδες στη Σερβια και αυτο που έπεσε χθες στην Καβάλα, σχετίζονται με την Ουκρανία και την Σερβία.

Ήταν στα τέλη Ιουνίου, όταν οι κάτοικοι του Βελιγραδίου αναστατώθηκαν από μια σκηνή στον ουρανό, όταν ένα αεροπλάνο κινηματογραφήθηκε να πετά πάνω από την πόλη αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος μαύρου καπνού. Το αν το αεροπλάνο είχε πρόβλημα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα, αλλά τώρα έχουν προκύψει αναφορές ότι το ίδιο αεροσκάφος φέρεται να συνετρίβη στην Ουκρανία οκτώ ημέρες αργότερα.

Αφού οι κάτοικοι του Βελιγραδίου είδαν το ανησυχητικό θέαμα στον ουρανό, το αεροδρόμιο Nikola Tesla της πόλης ανακοίνωσε ότι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν πραγματοποιηθεί έκτακτες προσγειώσεις – ούτε είχαν πληροφορίες για όλες τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν πάνω από τη Σερβία.

30B7F9A3 511D 446C AB7D 75D0D2FE2C18
Το αεροσκάφος πάνω από το Βελιγράδι

Όπως δήλωσαν τότε, μπορεί μερικές φορές να συμβεί ορισμένοι τύποι αεροσκαφών να εκπέμπουν μαύρο καπνό περιστασιακά κατά τη διάρκεια της πτήσης, π.χ. αεροσκάφη φορτίου.

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης λίγες ημέρες μέταλ ανέφεραν, ότι το ουκρανικό αεροσκάφος An-12BK (UR-11316) συνετρίβη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Uzhhorod. Είναι ο ίδιος τύπος αεροσκάφους που συνετρίβη χθες το βράδυ στην Καβάλα!

Πιστεύεται ότι το αεροπλάνο επέστρεφε από την Κωνσταντινούπολη και συνετρίβη λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ο ιστότοπος Tango Six της Σερβίας ανέφερε ότι πρόκειται για το ίδιο αεροπλάνο που έβγαζε καπνό πάνω από το Βελιγράδι και είχε την ίδια εγγραφή (UR-11316) και ότι συνετρίβη οκτώ ημέρες αργότερα, στις 2 Ιουλίου.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ότι το αεροπλάνο, το θέαμα του οποίου αναστάτωσε τους κατοίκους του Βελιγραδίου, είναι το ίδιο που συνετρίβη στην Ουκρανία.

Οι συνθήκες της συντριβής δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά πιθανολογείται ότι επρόκειτο για τεχνικό πρόβλημα – το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να σταματήσει εγκαίρως στον διάδρομο, όπως γράφει το Avia.pro.

Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί το αεροπλάνο που πετούσε πάνω από το Βελιγράδι έβγαζε καπνό.

Υπενθυμίζουμε ότι και το ουκρανικό αεροσκάφος Ειδοποίησε ότι είχε πρόβλημα με τον έναν κινητήρα λίγο πριν την συντριβή. Φαίνεται εντέλει ότι τυλίχτηκε στις φλόγες πριν προλάβει να προσγειωθεί, την ώρα που ήταν ακόμα σε πτήση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ