Κόρινθος: Έκκληση για αίμα για τον 15χρονο, θύμα τροχαίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν την χωράει ο νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κόρινθο, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι και οδηγούσε ένας 15χρονος, συγκρούστηκε με ένα άλλο Ι.Χ. με αποτέλεσμα, να χάσουν τη ζωή τους ένας 16χρονος και μια 18χρονη. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Σπαθοβουνίου, όταν το ένα από τα δύο Ι.Χ. έκανε όπισθεν λίγο πριν εισέλθει στο τούνελ.

korinthos troxaio 1200x656 2

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 16χρονος Αποστόλης και η 18χρονη Αναστασία βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 15χρονος αδερφός της, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο, δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς απευθύνουν έκκληση για αίμα, προκειμένου να χειρουργηθεί ο 15χρονος.

kiousis aima

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα είναι ακόμα θολές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο όχημα, το οποίο κινούνταν  με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων. Ο 16χρονος και η 18χρονη έχασαν τη ζωή τους και ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στην Αθήνα. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ