Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την Τζωρτζίνα στην Πισπιρίγκου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς στην άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε από το περιεχόμενο των καταθέσεων και των στοιχείων που μελέτησε, ότι πρέπει να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη σε βάρος της 33χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. Πρόκειται για το επεισόδιο που οδήγησε το κοριτσάκι σε τετραπληγία, όταν βρισκόταν εντός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Αύριο στην ανακρίτρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει αύριο το πρωί το κατώφλι της 18ης τακτικής ανακρίτρια Χριστίνας Σαλάππα, για την συμπληρωματική απολογία της. Η 33χρονη, η οποία θα μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έχει δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί η ίδια και ο δικηγόρος της για τη νέα εξέλιξη της υπόθεσης και να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Ο εισαγγελικός λειτουργός από την αξιολόγηση του υλικού της δικογραφίας αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που υπέστη η μικρή Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική παρέμβαση και μάλιστα από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα ανατράπηκε χάρη στην επέμβαση των γιατρών, που κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι η περιπέτεια της υγείας της 9χρονης Τζωρτζίνας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021, όταν μεταφέρθηκε από τη μητέρα της στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ