Δολοφόνησαν νεαρό ινδουιστή επειδή ερωτεύτηκε μουσουλμάνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια άλλη συγκλονιστική είδηση ​​ισλαμικής θηριωδίας ήλθε στην επιφάνεια καθώς ένας νεαρός Ινδουιστής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους συγγενείς μιας μουσουλμάνας κοπέλας με την οποία είχε ερωτικές σχέσεις, όπως αναφέρεται.

Ο Nayan (22) ήταν γιος του Yogesh Kumar Sarkar του χωριού Nandanalpur και ήταν μαθητής της 12ης τάξης του Alauddin Ahmed Degree College, Kumarkhali, Kusthia του Ισλαμικού Μπαγκλαντές. Η οικογένεια του νεκρού Nayan ισχυρίστηκε ότι λόγω της σχέσης του με μια μουσουλμάνα κοπέλα, οι συγγενείς του κοριτσιού κάλεσαν τον Nayan και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με ένα σφυρί. Έχει σημάδια τραυματισμού σε όλο του το σώμα.

03502949 A593 470D AE2A 2E9EA6EAFE21
Ο άτυχος νέος αναίσθητος μετά τα βασανιστήρια

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ο φοιτητής Nayan Kumar Sarkar αγνοούνταν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Τα μέλη της οικογένειας έψαχναν όλη τη νύχτα αλλά δεν τον βρήκαν πουθενά. Στη συνέχεια, το πρωί,  η είδηση ​​ ότι ο Nayan βρέθηκε ξαπλωμένος στην άκρη του δρόμου με τραυματισμούς σε όλο το σώμα προκάλεσε σοκ. Στο άκουσμα της είδησης, οι συγγενείς έσπευσαν γρήγορα, περιμάζεψαν τον τραυματισμένο και τον έστειλαν στο Γενικό Νοσοκομείο. Ο γιατρός εκεί τον έστειλε στο Νοσοκομείο Ιατρικού Κολλεγίου της Ντάκα για καλύτερη θεραπεία. Πέθανε στο δρόμο για τη Ντάκα το απόγευμα.

Ο πατέρας του Nayan, Yagesh Kumar Sarkar, είπε: «Ο Nayan είχε μια ερωτική σχέση με την ανιψιά του πρώην μέλους του UP Abdur Razzak από εκείνη την περιοχή. Επέστησα την προσοχή στον Nayan σχετικά με αυτό το θέμα ως μέλος της οικογένειας. Ίσως τα μέλη της οικογένειας του κοριτσιού τον κάλεσαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Θέλω δικαιοσύνη».

Η αδερφή του Nayan, Lata Rani, είπε: «Κάλεσαν τον αδερφό μου και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου με ένα σφυρί. Θέλουμε δικαιοσύνη».

Σχετικά με αυτό, το μέλος της Ένωσης Nandanalpur Parishad Shahinur Rahman είπε: «Το πρωί, ο Nayan ήταν ξαπλωμένος στην άκρη του δρόμου σε μια ματωμένη κατάσταση. Είχε σημάδια θανατηφόρου τραυματισμού σε όλο του το σώμα».

Εν τω μεταξύ, μετά από αυτό το περιστατικό, ο Abdur Razzak και συγγενείς του που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία, διαφεύγουν της σύλληψης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ