Σάλος με την ανακοινωση του Μητσοτακη: Ο «λαϊκισμός και ο διχασμός» απειλούν σήμερα την δημοκρατία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διχασμός, ο λαϊκισμός και ο οικτρός πρωθυπουργός…
Ο «λαϊκισμός και ο διχασμός» απειλούν σήμερα την δημοκρατία, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη ανακοίνωση του για την ημέρα.

Πραγματικά, όποιος του έγραψε αυτή την ανακοίνωση τον μισεί τόσο πολύ που θέλει να τον ρίξει στο ιστορικό ανάθεμα για τις επόμενες γενιές. Μιλάμε για σκληρό τρολάρισμα, χωρίς όμως ίχνος χιούμορ. Διότι εάν ο συντάκτης είχε χιούμορ, θα συμπεριελάμβανε στην ανακοίνωση του και τα γουρλωμένα μάτια, μαζί με τον λαϊκισμό και ο διχασμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα σε τρία και κάτι χρόνια έχει καταφέρει να μείνει ήδη στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος λαϊκιστής και διχαστικός πρωθυπουργός στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Λαϊκιστής, διότι ουδείς άλλος είχε πει τέτοια τερατώδη ψέματα προεκλογικά, που να τα ανατρέψει άμεσα μετεκλογικά. Από τα δάκρυα για τις πυρκαγιές προεκλογικά που μεταμορφώθηκαν σε ξεκαρδιστικά γέλια στα αποκαΐδια, μετεκλογικά.

Από την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών προεκλογικά, που έγινε ιστορική συμφωνία μετεκλογικά. Από το βέτο που θα έβαζε στα Σκόπια για την ενταξιακή τους πορεία, έως την περηφάνεια και τους πανηγυρισμούς για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, χωρίς βέτο!

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον άνθρωπο που ισχυρίστηκε αναίσχυντα στη Βουλή ότι δεν υπάρχει υπερβάλλουσα θνητότητα, εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας! Μιλάμε για ισχυρισμό που έβλεπες σε κάτι περιθωριακούς λογαριασμούς στο facebook, δίπλα από την σύνδεση των πυρκαγιών με τις συναυλίες των Iron maiden.

Ο ίδιος άνθρωπος κοιτώντας τους βουλευτές στα μάτια, τους διαβεβαίωσε ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι εστίες υπερμετάδοσης του ιού! Ισχυριζόμενος μάλιστα ότι διαθέτει και επιστημονικές έρευνες που το τεκμηριώνουν!

Όσο για τον διχασμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε κυριολεκτικά ταμεία. Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην μεταπολίτευση που εξύβρισε μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού χαρακτηρίζοντας τους «ψεκασμένους»! Κάτι τέτοιο τις τελευταίες δεκαετίες έκανε μόνο η χούντα με τους «κομμουνιστές». Εδώ δεν μιλάμε απλά για καλλιέργεια διχασμού, μιλάμε για καλλιέργεια μίσους, διά στόματος του ίδιου του ηγέτη του έθνους. Ο οποίος φυσικά είναι ο φύλαρχος των ψεκασμένων, όχι μόνον διότι οι δηλώσεις του έχουν ξεπεράσει τα όρια της θεωρίας συνωμοσίας και κινούνται στον αστερισμό της παράνοιας.

Αλλά όταν ένας άνθρωπος βαυκαλίζεται που τον αποκαλούν «Μωυσή», κοιτώντας ηδονικά στο γραφείο του την αποδελτίωσή των σχετικών άρθρων, τα οποία τα έχουν στήσει η αυλικοί για να τον κρατούν σε καταστολή και να κάνει τις δουλειές τους, τότε τα όρια της λογικής έχουν διαρραγεί.

Όταν όμως ο ίδιος άνθρωπος που αρέσκεται να τον φωνάζουν Μωυσή, στην πραγματικότητα αποδεικνύεται …Ραμσής και έχει επιφέρει τις 10 πληγές και την απόλυτη καταστροφή στο λαό του, βρίσκεται ήδη στην ζώνη του λυκόφωτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ