Μπραβιλίκια από τον Άδωνι Γεωργιάδη: Απειλεί εργαζόμενους με οικογένειες με απολύσεις από τα ναυπηγεία Ελευσίνας αν δεν περάσει ο νόμος του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και δεν θα πάρουν τα δεδουλευμένά τους αν δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είπε ο υπουργός στη ΒουλήΟΆδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του καθώς απείλησε ανοιχτά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχετικά με τα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης απείλησε ότι αν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, τότε δεν θα προχωρήσει σε λύση. Έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που κατήγγειλε τον ωμό εκβιασμό από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το νομοσχέδιο παρέχει εξουσιοδότηση στον υπουργό Ανάπτυξης να εκπροσωπήσει το Δημόσιο στο δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει για την έγκριση ή μη του σχεδίου εξυγίανσης. Αν δεν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ εγώ δεν θα πάω στο δικαστήριο. Θα οδηγηθούμε σε βίαιη ρευστοποίηση και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Αν δεν ψηφίσει «ναι» να ξέρουν οι εργαζόμενοι ότι το ναυπηγείο θα κλείσει. Θα απολυθούν και δεν θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους παρά μόνο 2 εκατ. ευρώ. Θα ακολουθήσει βίαιη ρευστοποίηση και στην συνέχεια διαγωνισμός για την εξαγορά» ανέφερε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε την συνέχεια netakias.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ