Απάτη Μητσοτάκη με τον Σαουδάραβα: Αντί για πετρέλαιο, ανακοίνωσε …καλώδιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά «κακομοίρης» στη διεθνή πολιτική σκηνή αποδείχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακόμα και απέναντι στον «Εμίρη» ο οποίος μας έχει τεράστια υποχρέωση διότι η κυβέρνηση έχει σκανδαλωδώς στείλει μία απόλυτα λειτουργική συστοιχία Patriot για να φυλάει τις πετρελαιοπηγές, στερώντας την από την αεράμυνα μας, ειδικά στην πολύπαθη περιοχή της Θράκης.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να απαιτήσει ο Μητσοτάκης από τον Μοχάμετ Μπιν Σαλμάν, ήταν άφθονο και φτηνό πετρέλαιο, άφθονο και φτηνό φυσικό αέριο από τα τεράστια αποθέματα της Σαουδικής Αραβίας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η αραβική χώρα είναι η τρίτη στον κόσμο σε παραγωγή πετρελαίου και η πέμπτη σε παραγωγή φυσικού αερίου.

Αντί λοιπόν να ακούσουμε το αυτονόητο, διαβάζουμε με φρίκη διθυραμβικά δημοσιεύματα για την δήθεν «τεράστια επιτυχία του Κυριάκου», ο οποίος έκανε συμφωνία για data, για πράσινη ανάπτυξη – με ποιον; Με τον άρχοντα του πετρελαίου! – για «κοινές αξίες» και άλλες πομφόλυγες.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τα πάντα προκειμένου να μην υπηρετήσει το Δημόσιο και εθνικό συμφέρον. Δεν ξέρουμε εάν το κάνει επίτηδες ή εάν κάποιοι δαιμόνιοι από τον περίγυρό του, που του έφτιαχναν τα δημοσιεύματα περί «Μωϋσή», κάνουν χρυσές μπίζνες στην πλάτη του ελληνικού λαού έχοντας πλήρη έλεγχο στην συνείδηση του πρωθυπουργού.

Από την άλλη, για να ολοκληρωθεί η ελληνική κακομοιριά και δυστυχία, έχουμε και μια «βλαμμένη αντιπολίτευση». Που αντί να βγει και να καταγγείλει τον πρωθυπουργό ότι αντί να εξασφαλίσει φθηνή ενέργεια για την Ελλάδα από την Σαουδική Αραβία με αντάλλαγμα την στρατιωτική βοήθεια που τους έχουμε δώσει, αναμασά τα φληναφήματα για τον δολοφονημένο δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι.

Φυσικά και ο Κασόγκι δολοφονήθηκε με προσωπική εντολή του Μοχάμετ Μπιν Σαλμάν. Φυσικά και ο διάδοχος είχε το πράσινο φως από την κυβέρνηση Τραμπ και προσωπικά τον γαμπρό του Τραμπ, διότι ο μακαρίτης Κασόγκι συνεργαζόταν στενά με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Αυτό όμως που πρέπει να κατανοήσουν επιτέλους οι …βλαμμένοι της αντιπολίτευσης, είναι ότι ο Κασόγκι ήταν ενεργός πράκτορας της Τουρκίας και του Ερντογάν. Γι’ αυτό ακριβώς ο Ερντογάν κήρυξε «επανάσταση» μετά την δολοφονία. Διότι ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας ήταν αποφασισμένος να σπάσει τις σχέσεις του με την Τουρκία, να σταματήσει να χρηματοδοτεί την μουσουλμανική αδελφότητα και το ισλαμικό κράτος μαζί με την Τουρκία και να συγκρουστεί ανοιχτά με όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες υποστηρίζονταν από την Τουρκία.

Για κακή του τύχη, το τηλέφωνο του ήταν παγιδευμένο από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με το λογισμικό Pegasus της NSO, οπότε το τηλεφώνημα Σαλμάν σε Κούσνερ με το οποίο ζητούσε την άδεια να «λύσει το πρόβλημα Κασόγκι» και η θετική απόκριση του γαμπρού του Τραμπ, ήταν στα χέρια του Ερντογάν. Αυτό ακριβώς ήταν και το όπλο του Τούρκου προέδρου προκειμένου να εκβιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ και να φέρει τα πάνω – κάτω στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, με τεράστιο κόστος για την Ελλάδα.

Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος έχει στομάχι την αντέχει. Ο δολοφονημένος Τζαμάλ Κασόγκι ήταν το όπλο και ο βραχίονας της Χίλαρι Κλίντον και του Ερντογάν, προκειμένου να προωθηθεί η ισλαμική επανάσταση στις αραβικές χώρες, υπό το προσωπείο της «αραβικής άνοιξης». Ήταν ο επικοινωνιακός βραχίονας της μουσουλμανικής αδελφότητας και ο ζηλωτής της δράσης του ισλαμικού κράτους στο έδαφος της Συρίας και του βόρειου Ιράκ.

Αντιδρούσε λοιπόν στην αλλαγή στρατηγικής από τον Σαουδάραβα διάδοχο και αυτός ήταν ο λόγος που δολοφονήθηκε. Άρα, το να βλέπουμε την αντιπολίτευση να ασχολείται με τον Κασόγκι και όχι με τις τραγικές επιδόσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξωτερική πολιτική και τις διακρατικές συμφωνίες, είναι τουλάχιστον φαιδρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ