Αυτός είναι ο 49χρονος που έσφαξε τη γυναίκα του στη Ζάκυνθο και μετά πήγε για δουλειά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα στυγερή γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, στο χωριό Τσιλιβί, με θύμα μια 41χρονη .

Ο 49χρονος δράστης, ο οποίος κακοποιούσε συστηματικά την γυναίκα του, με αποτέλεσμα η ίδια να τον καταγγείλει στις αρχές για ξυλοδαρμό, την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους με ένα κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος σα να μην συνέβη τίποτα.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ωστόσο η 41χρονη πείστηκε ότι ο 49χρονος είχε καταφέρει να ελέγξει την παθολογική του ζήλια, με αποτέλεσμα να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι. Ωστόσο ο δράστης άρχισε να δημιουργεί ξανά προβλήματα, τον κακοποιεί και να την απειλεί. Μετά από έναν ακόμα καβγά, η 41χρονη υπέβαλλε χθες μήνυση αλλά έως ότου κινητοποιηθούν οι Αρχές ο δράστης την ξυλοκόπησε άγρια και την σκότωσε.

4805F903 8F26 4A0B B10A 6A4C717CB16C

Εξαγριωμένος που τον κατήγγειλε στην αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την μαχαιρώνει με μένος στον λαιμό και στο στήθος, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Μάλιστα, αφού την άφησε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο 49χρονος το επόμενο πρωί, πήγε στην δουλειά του, στην οικοδομή σα να μην είχε συμβεί τίποτα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία έχει τρία παιδιά, δύο ανήλικα και ένα ενήλικο.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι ο δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και άλλα αδικήματα και είχε συλληφθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01.08.2022) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 41χρονης αλλοδαπής συζύγου του, σε περιοχή της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, από τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια επισταμένων ερευνών, καθώς χθες το βράδυ (31.07.2022), με τα χέρια και τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Γίνεται μνεία ότι, ο ανωτέρω είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ