Ο σφαγέας Αλίεφ ξαναχτυπά: Αζέροι άνοιξαν πυρ κατά Αρμενίων – στέλνει στρατό στο Αρτσάχ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάχες ξέσπασαν στη γραμμή επαφής στο Καραμπάχ, όπως ανέφεραν αρμενικά μέσα ενημέρωσης. Το Αζερμπαϊτζάν Διαψεύδει ότι άνοιξε πυρ απρόκλητα, υπάρχουν όμως βίντεο τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ευρέως και δείχνουν ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις του σφαγέα Αλίεφ να κατευθύνονται στο Αρτσάχ.

Σύμφωνα με αρκετές αρμενικές πηγές, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν έχουν περάσει τη γραμμή επαφής στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και πυροβολούν κατά αρμενικών μονάδων.

Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, με τη σειρά του, διέψευσε τις πληροφορίες που διαδίδονται από τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υποτιθέμενη διεξαγωγή πυρών από μονάδες του Αζερμπαϊτζάν προς την κατεύθυνση των αρμενικών στρατευμάτων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπου βρίσκονται προσωρινά Ρώσοι ειρηνευτικές δυνάμεις.

Βίντεο όμως που έχουν κυκλοφορήσει, δείχνουν ισχυρές δυνάμεις των Αζέρων να κατευθύνονται στο Αρτσάχ. Είναι βέβαιο ότι ο δικτάτορας δολοφόνος, διεφθαρμένος Αλίεφ εκμεταλλεύεται την διεθνή αναταραχή για να χτυπήσει την Αρμενία.

https://twitter.com/azmilitary1/status/1554161090820554755?s=21&t=rDkzvoHB3y_RRIOGYY6pmg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ