Ετσι σκότωσε την 17χρονη ο Πακιστανός: Την έδεσε και της έκλεισε το στόμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι ένα 17χρονο κορίτσι στο Περιστέρι εντοπίστηκε νεκρό και ημίγυμνο στο κρεβάτι του σπιτιού του, μετά από καβγά με τον Πακιστανό σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα φιλοξενούσε στο διαμέρισμα που έμενε με τη μητέρα και την αδελφή της.

Μετά από λεπτομερή εξέταση του ιατροδικαστή, επιβεβαιώθηκε το αρχικό συμπέρασμα ότι η ανήλικη βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του Πακιστανού, καθώς οι μώλωπες στα χέρια και τα μπράτσα της δείχνουν ότι ο δράστης την έδεσε στο κρεβάτι και στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα με το χέρι του ή με κάποιο μαξιλάρι. Ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός. Το κορίτσι βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της. Οι εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, αποκαλύπτουν πως η 17χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της προκειμένου να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε.

«Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα», δήλωσε ένα νεαρό κορίτσι στην ΕΡΤ και όπως είπε τελευταία φορά που την είδε την προχθές: «Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη» είπε η νεαρή και πρόσθεσε ότι η 17χρονη δεν της είχε αναφέρει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Πακιστανό.

Ο Πακιστανός είχε τα κλειδιά του σπιτιού και έμενε συχνά μαζί τους

Η ανήλικη κοπέλα ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με την μητέρα της και την αδερφή της, μια οικογένεια που δύσκολα έβγαζε τα προς το ζην. Η μάνα εργαζόταν σε σουβλατζίδικο της περιοχής και τα δύο κορίτσια βοηθούσαν όπως μπορούσαν με κάποια περιστασιακά μεροκάματα.

Το τελευταίο διάστημα η 17χρονη Νικολέτα είχε γνωρίσει έναν Πακιστανό, ο οποίος έμενε στην ίδια περιοχή. Αφού έκαναν δεσμό, οι δυο τους συμφώνησαν να μείνει και εκείνος στο σπίτι με την οικογένεια. Η μητέρα δεν συμφωνούσε και έτσι ξεκίνησαν οι έντονοι καυγάδες. Σύντομα το κλίμα ανάμεσα στην ανήλικη και τον Πακιστανό έγινε τεταμένο. Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό το βράδυ της Δευτέρας.

Είπε ότι φεύγει από την Ελλάδα ο δράστης

Ο Πακιστανός μάζεψε τα πράγματά του και αφού δολοφόνησε την 17χρονη, έφυγε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο προηγούμενο διαμέρισμα όπου ζούσε με άλλους ομοεθνείς του στο παρελθόν. Εκεί, τους ενημέρωσε ότι θα φύγει από τη χώρα.

Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης, την εντόπισαν νεκρή στο κρεβάτι της.

Σε βάρος του Πακιστανού έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος και τις αρχές να τον αναζητούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ