Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτι στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 17χρονης Νικολεττας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες των αρχών για τη σύλληψη του, πάντως, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του, να μαίνεται για τρίτη συνεχή ημέρα. Μάλιστα, η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε έφοδο της Αστυνομίας σε σπίτι στο Αιγάλεω, όπου υπήρχαν υποψίες πως κρυβόταν ο 22χρονος.

Στο σπίτι μένουν άτομα από το Πακιστάν, όμως οι έρευνες της αστυνομίας αποδείχθηκαν άκαρπες, καθώς ο ύποπτος δεν βρισκόταν εκεί. Φωτογραφίες και τα στοιχεία του 22χρονου έχουν δοθεί σε όλες τις πύλες της εξόδου χώρας, ενώ οι Αρχές ερευνούν επίσης το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης, καθώς και τα ηλεκτρονικά αρχεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις έρευνες των Αρχών ήρθε στο φως και ένα πρόσφατο περιστατικό από τη ζωή του ζευγαριού, όπου την περίοδο των Χριστουγέννων ο φερόμενος ως δράστης είχε τραυματιστεί σε αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο. Η 17χρονη τότε τον είχε στηρίξει, καθώς σε κλήση από τις Αρχές, είχε καταθέσει υπέρ του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ