Σάλος με το ατύχημα του δρομέα-αθλητή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα αναπάντεχο «ατύχημα» συνέβη σε Ιταλό σπρίντερ κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας, καθώς την ώρα που διαγωνιζόταν στα 400 μέτρα, φάνηκαν τα… γεννητικά του όργανα!

Διεθνής σάλος: Απειλούν την συγγραφέα του Harry Potter, Joanne Rowling, επειδή εξέφρασε την υποστήριξή της στον συγγραφέα Σαλμάν Ρουσντί

Ο Αλμπέρτο Νονίνο, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς η… αποκάλυψη τον έφερε τον σε εξαιρετικά άβολη κατάσταση, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του για τη νίκη, ρίχνοντας το βάρος στο να καλύψει το επίμαχο σημείο του.

«Ξέρω ότι ήταν ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω τις αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους των διάφορων ιστοσελίδων. Τώρα προσπαθώ να γελάσω και να το πάρω στην πλάκα, όμως μετά την κούρσα ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων για τους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες νωρίτερα», σχολίασε στα social media ο Νονίνο, ο οποίος τερμάτισε, φυσικά, τελευταίος.

https://youtu.be/VpMMn7iIe3Y

ΔΗΜΟΦΙΛΗ