Σάλος με την 89χρονη Τζόαν Κόλινς στο Instagram – Καταιγισμός απο σχόλια θαυμαστών της που θα ζήλευαν ακόμη και νεότερες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει να μπήκε στα 89 η Τζόαν Κόλινς όμως συνεχίζει ακάθεκτη να γοητεύει και να εντυπωσιάζει με αποτέλεσμα σε καθε ανάρτηση της στο Instagram να ακολουθεί καταιγισμός σχολίων απο νεαρούς θαυμαστές της, σχόλια που θα ζήλευαν ακόμη και πασίγνωστες influencers των social media.

Μόλις η 89χρονη ηθοποιός μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια φωτογραφία της ίδιας και του 56χρονου συζύγου της να απολαμβάνουν τον ήλιο στη Γαλλία, φορώντας ένα μπλε μπικίνι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά ηλίου και ένα κρεμ καπέλο, άρχισε η ομοβροντία.

Η ανάρτηση τράβηξε την προσοχή και άλλων στο Instagram , με τη Χόλι Γουίλομπι να είναι μεταξύ εκείνων που είχαν κάνει like στην πρόσφατη selfie της ηθοποιού.

Ένα χρήστης έγραψε: «Η βασίλισσα Τζόαν Κόλινς είναι εκπληκτική», ενώ ένας άλλο σχολίασε: «Είσαι υπέροχη!».

Η Τζόαν Κόλινς, που έχει παντρευτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν, δήλωσε πριν από μερικά χρόνια ότι ο γάμος της με τον Πέρσι είναι ο «πιο ευτυχισμένος και ο… τελευταίος», με την ίδια να τον έχει περιγράψει ως «αδελφή ψυχή» της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ