Σοβαρότατο: Η Κίνα έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τις ΗΠΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε απόλυτη αχρηστία είναι εδώ και τρεις μέρες ο μηχανισμός συνεννόησης που λειτουργούσε εδώ και δεκαετίες μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ. Για την ακρίβεια, από την ώρα που η Πελόζι πάτησε το πόδι της στην Ταϊβάν, το σύνολο των Κινέζων αξιωματούχων που ήταν επιφορτισμένοι με τις Σινοαμερικανικές επαφές, είναι «άφαντοι».

Είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση που δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε τηλεφωνική επικοινωνία την οποία επιχειρούν διακαώς εδώ και τουλάχιστον τρεις ημέρες οι αμερικάνοι με τους Κινέζους.

Αυτή φαίνεται να είναι και η κύρια αιτία για την οποία ο Λευκός Οίκος κάλεσε τον Κινέζο πρέσβη. Ο οποίος φυσικά έκανε τον «Κινέζο».

Είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη, εάν συνδυαστεί και με τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας στην Ταϊβάν που ισοδυναμούν με περικύκλωση του νησιού. Ήδη πολλοί αναλυτές στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για επικείμενη επίθεση κινεζικού στρατού στο νησί, γι’ αυτό ακριβώς και έχει κοπεί κάθε δυνατότητα  διπλωματικής επικοινωνίας της Κίνας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ακόμα και στα χαμηλότερα κλιμάκια τεχνικού επιπέδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ