12/05/2021

Ετοιμάζεται το υπόβαθρο για τον "αντιμνημονιακό" σερ Μαρκεζίνη… Έχουν γίνει οι συναντήσεις με τον Σαμαρά.

Array

ceb4ceb7cebccebfcebacf81ceb1cf84ceb9ceb1 cebcceb1cf81cebaceb5ceb6ceb9cebdceb7cf83Επιβεβαιώνει αυτό που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χθες, το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας”. Με το που αναρτήσαμε αυτό που μαγειρεύεται στα γραφεία των αρχηγών, ακολούθησε ένα κρεσέντο διαψεύσεων και επικοινωνίας με το “Ολυμπία” από βουλευτές και πρώην υπουργούς. Ουδείς γνώριζε οτιδήποτε, ακόμα και οι στενοί συνεργάτες των τριών αρχηγών.

Τους αφιερώνουμε το σημερινό πρωτοσέλιδο της “Δημοκρατίας” και τους παραπέμπουμε στα γραφεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΗΜΑΡ για περισσότερες πληροφορίες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαρας έχει ήδη συναντηθεί με τον κύριο Μαρκεζίνη αλλά δεν είναι εκεί το σημείο κλειδί. Το ζητούμενο είναι η “αριστερή” νομιμοποίηση της κυβέρνησης.

Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, ο κύριος Κουβέλης έθεσε ως “κόκκινη γραμμή” την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, με παράλληλη απεμπλοκή, (όχι όμως ακρωτηριασμό) από το μνημόνιο. Δηλαδή… Μαρκεζίνης!

Άλλη μία αποκάλυψη του Ολυμπία που έγινε πρωτοσέλιδο, αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμα περιμένουν από σφουγγοκωλάριους και κρατικοδίαιτες κομματικές βδέλλες να μάθουν την αλήθεια. (σαν τις δημοσκοπήσεις που έδιναν …53% στον δικομματισμό!)

Διαβάστε επίσης: ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ