Εικόνες που σοκάρουν με το εξαγριωμένο πλήθος να επιχειρεί να λιντσάρει τον Αργεντινό υπουργο οικονομίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα αποκαλυπτικό βιντεο με όσα συμβαίνουν στην Αργεντινή ανέβασε η Μαρια Δεναξα στα social media που δείχνει το εξαγριωμένο πλήθος να προσπαθεί να λιντσάρει τον υπουργο οικονομιας στην Αργεντινή.

Οπως έγραψε και η ίδια: 🇦🇷Ο υπουργός Οικονομίας της Αργεντινής σχεδόν λιντσαρίστηκε από εξαγριωμένο πλήθος στο Μπουένος Άιρες. Ο πληθωρισμός ξεπερνά το 60% και ο λαός της Αργεντινής βρίσκεται στα πρόθυρα λιμοκτονίας.

🇱🇰Σρι Λάνκα: Καντσάνα Βιτσεσέκερα, Υπουργός Ενέργειας “Μπορείτε να εγγράψετε μόνο 1 όχημα. Μετά την επαλήθευση,θα λάβετε ένα κωδικό QR. Αυτό το πάσο θα είναι ο μόνος τρόπος για την αγορά καυσίμων”!!!
Eνα ακόμη βήμα “κοινωνικού ελέγχου” ή “κοινωνικής πίστωσης” Ακολουθούν κι άλλα👇

🇧🇩 Διαμαρτυρίες και σκληρές συγκρούσεις με την αστυνομία σε πολλές πόλεις του Μπαγκλαντές μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές των καυσίμων κατά 52%.

🇧🇩 Διαμαρτυρίες σε πολλές πόλεις του Μπανγκλαντές μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις τιμές των καυσίμων κατά 52%. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στη χώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες για τις διακοπές ρεύματος και την εκτίναξη στα ύψη των τιμών της ενέργειας #πληθωρισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ