“Κατέρρευσε” ο Βαξεβάνης με την αντίδραση του Κυριάκου στις υποκλοπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο δημοφιλής δημοσιογράφος αναφερει:

Σε κατηγορούν ότι παρακολουθούσες πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους. Περιμένουν όλοι να πεις κάτι, να διαψεύσεις, να σταθείς στο ύψος του θεσμικού ρόλου του πρωθυπουργού. Και τι κάνεις; Τι κάνεις ρε άνθρωπέ χωρίς ενσυναισθηση; Πας για μπάνιο και φωτογραφίζεσαι κιόλας;

95D088C2 8D06 43B0 9751 67A3D377696E

Ενώ σε άρθρο του documentonews.gr με τίτλο: Κόλαφος από Guardian: Το σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα παραπέμπει στις ημέρες της στρατιωτικής χούντας, διαβάζουμε:

«Η ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται για τις «πιο σκοτεινές πρακτικές» στο σκάνδαλο των υποκλοπών που φέρνει στη θύμηση τις χειρότερες ημέρες της στρατιωτικής διακυβέρνησης της χώρας, αναφέρει σε σημερινό διαδικτυακό άρθρο που υπογράφει η Helena Smith ο έγκυρος βρετανικός Guardian.

Ο Guardian κάνει λόγο για σκάνδαλο υποκλοπής που «οδήγησε τον αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ελλάδας και τον επικεφαλής του προσωπικού γραφείου του πρωθυπουργού σε παραίτηση μέσα σε λίγα λεπτά», ενώ επισημαίνει τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για νέες παραιτήσεις εν μέσω αποκαλύψεων για «κατασκοπευτική κρίση» «που παρομοιάζεται με το Γουότεργκεϊτ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ