Νέα προθεσμία πήρε ο Πακιστανός φονιας της 17χρονης Νικολέτας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο γραφείο της 25ης τακτικής Ανακρίτριας στην Ευελπίδων βρέθηκε νωρίτερα ο Πακιστανός δολοφόνος (σ.σ. με τα μάτια κάτω αυτή τη φορά και όχι με… Πισπιρίγκειο βλέμμα) της Νικολέτας Καρολίδου για να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Περιστέρι.

Ωστόσο, δεν απολογήθηκε, καθώς ζήτησε και έλαβε, νέα προθεσμία για αύριο Τρίτη.

Δια του συνηγόρου του, ζήτησε να του δοθεί ακόμη ένα 24ωρο ώστε να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας και να οργανώσει την υπεράσπισή του έναντι όσων του αποδίδονται στο κατηγορητήριο.

Στο μεταξύ, στην δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της Νικολέτας, το νεαρότερο στην Ελλάδα θύμα ανθρωποκτονίας με φερόμενο δράστη τον σύντροφό της, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της 17χρονης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο συνήγορός του.

Το κατηγορητήριο που προσάπτεται στον Πακιστανό είναι βαρύ και καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος (;) Πακιστανός εμφανιζόταν με δύο ονόματα, τρία επίθετα, τρία πατρώνυμα, τέσσερα μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης!

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ