Σοκάρει η ομολογία του Πακιστανού φονιά: Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και την έπνιξα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε το «τέρας» που έπνιξε την 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο Πακιστανός μετά το τέλος της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο Πακιστανός στην απολογία του προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του που σόκαρε το πανελλήνιο, υποστηρίζοντας ότι σκότωσε το νεαρό κορίτσι για κίνητρα θρησκευτικού χαρακτήρα.

31C86D2A F810 4511 8EB7 A7A04CB5AA87

Σύμφωνα με όσα είπε, εκείνος και η Νικολέττα σκόπευαν να παντρευτούν στην Ιταλία και ο καβγάς ξέσπασε όταν εκείνη του ζήτησε να γίνει χριστιανός: «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλίδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα ”ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε» είπε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχει μετανιώσει για το έγκλημα, χωρίς ωστόσο να πείσει κανέναν: «Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να δήλωσε στην απολογία του.

Αναφορικά με τις τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες που αποδείχτηκε ότι είχε παρουσιάσει στις Αρχές, ο ίδιος κατηγόρησε τους Αστυνομικούς, λέγοντας ότι είχαν κάνει λάθος.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της απολογίας του καθυστέρησε καθώς ο δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε παραιτήθηκε όταν άκουσε τον ισχυρισμό του για τα θρησκευτικά κίνητρα. Για την εκπροσώπησή του, διορίστηκε αυτεπάγγελτα νέα συνήγορος από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ