Αναγνωρίστηκαν δύο συνεργοί του Πακιστανού φονιά της 17χρονης Νικολέτας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαιες οι εξελίξεις στην υποθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας απο τον πακιστανο φίλο της καθως έρχονται νέες διώξεις (για συνέργεια) σε δυο ομοεθνείς του Πακιστανού.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο του πατέρα της άτυχης κοπέλας, ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του, είχε βοήθεια από δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι του έδωσαν χρήματα για να διαφύγει από την Ελλάδα στα Σκόπια.

«Οι άνθρωποι αυτοί τον βοήθησαν να φτάσει στα σύνορα και να έρθει σε επαφή με τους δουλέμπορους και να τον μεταφέρουν στα Σκόπια όπου δυστυχώς για εκείνον, συνελήφθη από τις σκοπιανές αρχές που βρισκόταν σε επικοινωνία με τις ελληνικές. Τα δύο αυτά άτομα έχουν κληθεί για κατάθεση στον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο κ.Θεοδωρόπουλος.

«Η δικαιολογία του 22χρονου για το κοράνι είναι φαιδρή»

Σε ότι αφορά τα όσα ισχυρίστηκε ο Πακιστανός δολοφόνος στην απολογία του, ότι δηλαδή έπνιξε τη Νικολέτα επειδή τάχα προσέβαλε το Κοράνι και του ζήτησε να γίνει Χριστιανός, ο δικηγόρος είπε κατηγορηματικά πως το στυγνό έγκλημα ήταν προμελετημένο και πως ο 22χρονος ζήλευε παθολογικά την κοπέλα:

«Η δικαιολογία του 22χρονου για το κοράνι είναι φαιδρή, δεν έπεισε κανέναν, γι΄αυτό και στο ανακριτικό γραφείο του ευχήθηκαν “καλό δρόμο στη φυλακή”. Είχε πάθος με τη Νικολέτα, τη ζήλευε, είχε κόμπλεξ κατωτερότητας».

«Δεν μπορεί να έχουν απορρίψει το αίτημα ασύλου και να μην έχει γίνει η απέλασή του»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σχολίασε δηκτικά και τη διαρροή που έγινε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, ότι είχε απορριφθεί αίτημα ασύλου που είχε κάνει ο Πακιστανός:

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του, αλλά δεν μπορεί στο Αλλοδαπών να έχουν απορρίψει το αίτημα ασύλου και να μην έχει γίνει η απέλασή του, όπως συμβαίνει σε όλα τα άλλα κράτη. Θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο και να γίνεται άμεση απέλαση αυτών που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ