«Αθώος» άνευ ακροατηρίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξεδόθη βούλευμα πενταμελούς πλημμεληματοδικείου οποίον απαλλάσσει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο από την κατηγόρια της δωροληψίας από την φαραμακευτική ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Αυτό που έλεγαν παλιά ότι στα δικαστήρια οι μάρτυρες δικάζουν, δεν πολυστέκεται φέτος. Έτσι χωρίς ακροατήριο όλα καλύφθηκαν.

Έμεινε μόνον ο Παπαγγελόπουλος για να δικαστεί για τον Σεπτέμβρη χωρίς να υπάρχει δυνατότητα στην ροή αυτής να αναφερθεί ούτε η λέξη ΝΟΒΑΡΤΙΣ ως εκτός υπόθεσης/εκτός δικογραφίας. Όλος λοιπόν αυτός ο πολύχρονος σάλος θα κλείσει με τούς δυό τρείς κατήγορους εισαγγελείς του πρώην Υπουργού δικαιοσύνης ότι επενέβη στο έργο τους διά τηλεφώνου.

Τελευταία ελπίδα του λαού οι εκλογές. Του λαού που από το στέρημά του ακριβοπλήρωνε για μήνες τα φάρμακά του, είτε στο σύνολο είτε συμμετοχή, χωρίς να μάθει το γιατί, αφού όλα έγιναν μόνα τους, γι αυτό και καλώς έγιναν. Στην Ελλάδα λοιπόν το έσχατο των προσδοκιών είναι η μετά τις εκλογές ανάσυρση των αρχειοθετημένων πλευρών του σκανδάλου, ανάλογα με τις θέσεις/ υποσχέσεις των υποψηφίων, και την θέση, δια της ψήφου του,του εκλογικού σώματος.

Η κηλίδα όμως του «κουκουλώματος» πως θα ξεπλυθεί στα μάτια των
αυτών που θέλησαν να μας ανοίξουν τα μάτια με στοιχεία που δεν κατα δεχτήκαμε να τα παραλάβουμε, και έτσι να αποδείξουμε διεθνώς το αδιάφθορο των πολιτικών που εμείς εκλέξαμε; Πως;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ