Μαϊμού νηοψίες από την Τουρκία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παγκοσμίου δημοσιότητας αποπλεύσαν υπό την αιγίδα Γκουτιέρες και αγνώστου διαχείρισης/προέλευσης φορτίου σιτηρών φορτηγό πλοίον, και αφου υπέστη νηοψία πριν του Βοσπόρου τα στενά από Τούρκους, δέν έφτασε στον Λίβανο όπως λέγανε οι φορτωτές, αλλά έδεσε στο Τούρκικο λιμάνι της Μερσίνας αλλάζοντας αγοραστή.

Όλα έγιναν νομότυπα. Αντί λοιπόν το φορτίο να επιβλέπεται κατά την διάρκεια της φόρτωσης, που σήμερα δεν είναι μακρά, με την εγγύηση που αποδέχτηκε ο αντικειμενικός ΓΓ του ΟΗΕ, η νηοψία φορτίου έγινε πριν το Βόσπορο από αντικειμενικούς Τούρκους.

Πως έγινε; Άνοιξαν τα αμπάρια του πλοίου και είδαν πάνω πάνω σιτηρά; Τί άλλο θα έβλεπαν; Όμως πιο κάτω τι να ήταν άν ήταν κουκουλωμένο; Για ποίον λόγον θεσπίστηκαν νηοψίες; Τι άραγε φοβούνται, και το ανέθεσαν στους Τούρκους και όχι σε αδιάβλητη επιτήρηση από διαπιστωμένους επιθεωρητές στην φόρτωση;

Από τί προέρχεται χρονικά συμπίπτουσα μεγάλη οικονομική βοήθεια στον Ερντογάν από τον Πούτιν και όχι μόνον; Τα αναπάντητα και μετέωρα αφθονούν και που όμως η σκέπη ΟΗΕ αποθαρρύνει να διατυπωθούν. Τώρα τι συμβαίνει; Η βουβαμάρα κρύβει πολλά. Κατά τα άλλα η Ελλάδα είναι το κακομαθημένο παιδί της Δύσης!

Και η Τουρκία «το άστρο της Ανατολής».

Εμείς; Γυναικοκτονίες, αλλοδαπούς να αλωνίζουν, και πασιφανής προσπάθεια αναπύρωσης θρησκευτικής αντιπαλότητας καλύπτουσα εγκλήματα των οποίων τα θύματα δεν μπορούν να αρνηθούν τα που τους καταλογίζονται αφού το «παιδί» που κανείς δεν ξέρει ούτε πως το λένε διέπραξε τον φόνο ευρισκόμενο σε «νόμιμη» θρησκευτική άμυνα; Δηλαδή ομολογεί έγκλημα μίσους ο πακιστανός και ουδείς ασχολείται!

Και η άτυχη Νικολέτα φυσικά δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τον τάφο…

Συμπαράσταση στα «κατατρεγμένα νιάτα του Πακιστάν» και όχι μόνο. Όπου νάναι θα ακουστεί. Ίσως αργήσει λίγο, όμως το ότι δεν είναι όλοι το ίδιο σίγουρα. Κατά τα άλλα ουαί τοις δολοφονημένοις από τους άλλους. Τους «λίγους». Που όμως είναι πάρα πάρα πολλοί για μάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ