Το Spiegel Παίζει το βρώμικο παιχνίδι της Τουρκίας και συκοφαντεί την Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατηγορούν την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ξεπλένοντας την δουλεμπορική Τουρκία!

Το περιοδικό Spiegel, με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Α., ενός πεντάχρονου κοριτσιού από τη Συρία, σε νησίδα του Έβρου, εξαπολύει μία συκοφαντική επίθεση κατα της Ελλάδας στην ιστοσελίδα του, διαστρεβλώνοντας την κατάσταση που επικρατεί στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης.: «Ξανά και ξανά πρόσφυγες προσπαθούν να διασχίσουν τον Έβρο από την Τουρκία με προορισμό την ΕΕ. Και ξανά και ξανά εμπόδιό τους είναι η βία των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας!

Οι Γερμανοί για άλλη μια φορά ξεπλένουν την Τουρκία που δολοφονεί πρόσφυγες και μετανάστες, τον 21ο αιώνα συνεχίζει την «προσφιλή» για τους Τούρκους και φρικτή για την ανθρωπότητα μάστιγα του δουλεμπορίου, όπως έκαναν οι πρόγονοι τους!

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται αγνοώντας πλήρως τα εγκλήματα που συνεχίζεις να διαπράττει η Τουρκία, η οποία θησαυρίζει από την εμπορία ανθρώπων, αλλά και οργάνων όπως είχε αποκαλύψει το αμερικανικό δίκτυο CNBC σε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ το οποίο όμως αποσιωπήθηκε πλήρως. Γράφουν συγκεκριμένα:

Η βία στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 21ου αιώνα. Πρόκειται για ένα έγκλημα που καλύπτουν ανεξαιρέτως όλα τα κράτη της ΕΕ. Η ελληνική κυβέρνηση έχει μετατρέψει την περιοχή γύρω από τον Έβρο σε στρατιωτική ζώνη. Ακόμη και σε δημοσιογράφους και δικηγόρους απαγορεύεται η είσοδος στην περιοχή». Παρόλα αυτά, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, οι καταθέσεις μαρτύρων, οι δορυφορικές εικόνες και τα γεωδεδομένα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο να διαλευκανθούν υποθέσεις σαν αυτή του θανάτου της μικρής Σύριας»

«Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση «κάνει για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο το πόσο ανέφικτη είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής στα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης», σχολιάζει το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ