Ο συμβολισμός πίσω απο την βολτα Μητσοτακη με σκάφος στα Μάρμαρα Σφακίων και το χαλαρό μπανάκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για μπάνιο με σκάφος στα Μάρμαρα Σφακίων ο Κυριακος Μητσοτακης, μια κίνηση με διπλό συμβολισμό, ίσως και τριπλό. Δεν ειναι τυχαία η επιλογή της περιοχής Μάρμαρα καθως θέλει να περασει υποσυνείδητα το μηνυμα πως στόχος του ειναι να μπει “μάρμαρο” στο σκάνδαλο των υποκλοπών και να στείλει το μηνυμα πως ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς που προσδοκούν να ρίξει την κυβερνηση του Μητσοατκη δεν πρόκειται να αναστηθεί ούτε αυτή τη σεζόν. 

Παραλληλα στέλνει και ένα μηνυμα συμπαράστασης στον ανιψιό του Κωστα Μπακογιάννη για την νέα εικόνα στο Συνταγμα που γέμισε παντού μάρμαρα….

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν βλέπουν την σημειολογία πίσω απο το μπανάκι του πρωθυπουργού και θεωρούν πως ειναι πιθανότερο  να πάρεις μοσχαρίσιο φιλέτο από τα δόντια λυσσασμένου Ροντβάιλερ, παρά να διαταράξεις τα μπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσοι λοιπόν είχαν την ψευδαίσθηση πως ο πρωθυπουργός θα επεδείκνυε κάποια φειδώ στην προκλητική συμπεριφορά του λόγω των σοβαρών εξελίξεων με τις Υποκλοπές, την οικονομία, τα εθνικά και την πανδημία, έπεσαν έξω.

Ο Μητσοτάκης απτόητος, έφτασε με σκάφος μαζί με την σύζυγό του – όπως μας ενημερώνει το Kriti360.gr – Στα μάρμαρα Σφακίων, προκειμένου να κάνει τις βουτιές του και να απολαύσει ένα λουκούλλειο γεύμα.

Το ύφος του είναι ενδεικτικό: Δεν έχει καμία συναίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω του!

4A1E84CC 7BB2 4E85 BB85 E7069F907552
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία των Μαρμάρων

Αυτή η φωτογραφία είναι και η απάντηση για τα τζιτζίκια που ακούστηκαν στο πρόσφατο διάγγελμα του για τις υποκλοπές. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή τις τελευταίες εβδομάδες για τον πρωθυπουργό, αφού αναγκάστηκε να βάλει πουκάμισο και να στηθεί μπροστά στο πράσινο πανί, με την μακαριότητα του να διαταράσσεται, έστω και για λίγα λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του Μητσοτάκη με το σκάφος, και πως ο σωματοφύλακας μπαίνει μπροστά για τις ανεπιθύμητες φωτογραφίες!

Στον αντίποδα, το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι Έλληνες, αφού η οικονομική, κοινωνική και εθνική λαίλαπα που αφήνει πίσω του, δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ