Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα Τουρκική πρόκληση: Χαρακτηρίζουν Ειρηνευτική επιχείρηση την εισβολή στην Κύπρο και τρομοκρατική οργάνωση την ΕΟΚΑ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πανηγυρισμοί» από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας για την δεύτερη φάση της εισβολής στην Κύπρο και την κατάληψη της Αμμοχώστου και της Μόρφου από τις τουρκικές δυνάμεις, με εμμονή στο μήνυμά του ότι «πρέπει πλέον να γίνει κατανοητό πως η μόνη λύση στην Κύπρο είναι μια δομή δύο κρατών»!

Μάλιστα αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά τις προθέσεις της Άγκυρας συμπληρώνει ότι «θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα στους Τουρκοκύπριους αδελφούς μας στον δίκαιο σκοπό τους!».

Δεν χάνει την ευκαιρία η Τουρκία να χαρακτηρίσει ακόμη μια φορά «τρομοκρατική οργάνωση» την ΕΟΚΑ, ισχυριζόμενη ότι προέβη «σε γενοκτονία με άγριες δολοφονίες», ενώ κατά τη συνήθη τακτική της χαρακτήρισε «ειρηνευτική επιχείρηση» την εισβολή στην Κύπρο, εκθειάζοντας τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που για να σταματήσουν αυτά τα βάσανα πέρασε στη… δράση τον Ιούλιο του 1974!

«Η ασφάλεια τόσο των Τ/κ όσο και των Ε/κ διασφαλίστηκε με την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από 48 χρόνια, στο πλαίσιο των εγγυητικών δικαιωμάτων. Αυτοί που αποκαλούν την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο κατοχή, αγνοούν τα ιστορικά δεδομένα και προσπαθούν να εμποδίσουν τον κόσμο να δει τις σφαγές που έγιναν μεταξύ 1958-1974», αναφέρει προκλητικά την ώρα που η Κύπρος είναι η μοναδική διχοτομημένη χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ