Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές ως υβριδικό όπλο κατά της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ταγίπ Ερντογάν παραβιάζοντας κάθε συμφωνία χρησιμοποιεί ανθρώπινες ψυχές ως υβριδικό όπλο κατά της Ελλάδας, με στόχο την πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας μας.

Το ανθρώπινο δράμα που εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους 38 πρόσφυγες που εξώθησαν οι τουρκικές Αρχές στη νησίδα στον Έβρο, επιβεβαίωσε μια γυναίκα, αποκαλύπτοντας ότι Τούρκοι τους έσπρωξαν δύο φορές σε νησίδες στον Έβρο διαχωρίζοντάς τους μάλιστα «σαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Όπως μετέδωσε το Channel 4, η Μπαϊντά, μέλος της ομάδας των μεταναστών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι Τούρκοι μας χώρισαν δύο φορές. Ήμασταν 50 άνθρωποι που μας απέλασαν από την Τουρκία σε ελληνικό νησί. Τότε οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δεύτερο νησί και πέταξαν πολλά άτομα σε αυτό το νησί και μας χώρισαν σαν να ήμασταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των δύο πλευρών, την ελληνική και την τουρκική».

Την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση, αντί να προβάλλει τις μαρτυρίες τους σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, ανέχεται να μας συκοφαντεί το τουρκικό λόμπι που έχει κατακλύσει τα διεθνή ΜΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ