Η μόνη «τρομοκρατία» σήμερα είναι η ισλαμική τρομοκρατία του Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισλαμικό κράτος, μουσουλμανική αδελφότητα, Al Qaeda, Χαμάς, όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν έναν χορηγό και άτυπο αρχηγό.

Ανακοινώθηκε πως η Φινλανδία θα φιλοξενήσει απεσταλμένους από την Σουηδία και την Τουρκία, για να συζητήσουν επι του υπ αυτών των τριών χωρών υπογραφέντος μνημονίου, σχετικά με την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, και με στόχο να ικανοποιήσουν τις, αν είναι δυνατόν τις άνευ υπόστασης Τούρκικες αξιώσεις, οι οποίες δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία χειροπιαστή δουλοπρέπεια προς τον Πρόεδρο Πούτιν.

Και το προς τα κει μεριά Τούρκικο γλείψιμο καλά κρατεί υπό τον μανδύα της καταπολέμησης μιάς ανύπαρκτης τρομοκρατίας. Η μόνη τρομοκρατία που σήμερα παγκοσμίως υπάρχει έχει όνομα που λέει ή γράφει «τζιχάντ» και επ’ αυτού ούτε λέξη ο Τούρκος. Αφού ο ίδιος είναι ο αρχηγός της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας και ο μέγας χορηγός της.

Συνεπώς μία είναι η απάντηση. Άμεση ένταξη των δύο Σκανδιναυικών χωρών στην συμμαχία παραμερίζοντας Στόλτενμπεργκ και Τουρκία και όποια θέλει ας είναι η συνέπεια. Θα γίνει; Σιγά που θα γίνει του Ιντσιρλίκ μεσούντος.

Και ένα άλλο ολίσθημα απο δώ μεριά αυτή τη φορά. Εμφανίστηκαν συστημικά ΜΜΕ να αποκαλούν προσφωνώντας αυτόν «φιλέλληνα» τον Γερουσιασστή Ρόμπερτ Μενέντες επειδή κάνει σωστά και αδέκαστα το καθήκον του, ως Πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών της Γερουσίας των ΗΠΑ. Αυτό ειναι όντως κάτι στο οποίον ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξαμε συνηθισμένοι και γι ´ αυτό ας τους συγχωρήσουμε. Συχωρεμένοι λοιπόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ